Fall patterns : a OOTD!

Het is eindelijk nog es tijd voor een OOTD. Ik wil er al zo lang 1 maken, maar het weer laat het niet toe. Ik nu heb ik alles binnnen moeten fotograferen, wat niet helemaal naar m'n zin is, maar ik wou per se een OOTD online hebben. Deze is helemaal geïnspireerd door de winter en leuke accessoieres. Kijken jullie even mee?

Broek/ legging : Zara (supercomfortabel)
Trui : boohoo.com
Topje : Vila
Ketting : Boohoo.com
Armbandje links : SIX, armbandje rechts : Kruidvat

Dit is echt 1 van mijn favoriete outfits van het moment. Het voelt alsof je en pyjama aanhebt, maar het ziet er gewoon heel erg goed uit. En bovendien, het houdt me warm, en dat is op dit moment toch ook 1 van mijn prioriteiten met het koude weer!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter  
Youtube kanaal
Bloglovin'

Share:

1 reacties