Review : Bourjois Color Edition 24 hour oogschaduwsJeeeeej! Er is opnieuw een merk uitgekomen met creme oogschaduws, en dat maakt mij altijd gelukkig. Wanneer ik een nieuwe versie van dit product zie liggen, kan ik het niet laten enkele kleurtjes mee naar huis te nemen. Nu wordt het nog beter : het zijn producten van Bourjois, mijn favoriete merk van de drogisterij op dit moment!
Benieuwd wat ik van deze producten vind? Lees dan snel even verder!

De verpakking

De verpakking is eigenlijk vrij basic : doorzichtig potje met een zwart dekseltje. Wel zijn ze vrij smal, vergeleken met de MAC Paint Pots en de Maybelline 24 hr Color Tattoo (er passen er dus meer in je oogschaduw laadje ;) ).
1 minpuntje aan de verpakking : de naam staat enkel op het plakkertje dat je eraf haalt om de verpakking open te krijgen. Ik had het graag op het potje zelf ook nog zien staan, maar dat is een detail.

Werking

Deze worden beschrijven als "creme to powder finish", wat dus wil zeggen dat , eens ze geset zijn, ze eigenlijk als een poeder oogschaduw eruit zien en voelen.
Toen ik de eerste keer het product aanraakte was ik verrast : de textuur is helemaal anders dan een andere creme oogschaduw. Ze voele niet zo crèmig als de andere , en je voelt direct dat het een poeder finish zal hebben. Dit stelde me enigszins gerust : de verpakking geeft de juiste beschrijving en ik heb de verwachting dat ze beter op mijn ogen zullen blijven zitten zonder te creasen (want dat heb ik namelijk met de Maybelline en de MAC varianten wel).

links : Khaki Chéri en rechts : Prune Nocturne.

Khaki Chéri is een kaki groene kleur met gouden shimmers, Prune Nocturne is een bruin, paarse kleur met gouden shimmers.


Ze blijven heel erg goed zitten doorheen de dag, zeker omdat je geen primer meer gebruikt. Het enige dat ik heb ondervonden , is dat je doorheen de dag de kleur zelf wat moet bijwerken omdat hij wat fade. Dit is echter vrij miniem, en het is snel gepiept om je oogschaduw even bij te werken.

Nog een voordeel is dat deze er prachtig uitzien zonder een oogschaduw erover te dragen. Wanneer je snel je make up moet aanbrengen , zijn deze producten dus je redding.

Besluit

Ik ben heel erg fan van deze creme oogschaduws. Ze bevallen mij tot nu toe beter dan elke creme oogschaduw die ik al gebruikt heb.

Deze kan je vinden bij Di.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter  
Youtube kanaal
Bloglovin'

Share:

0 reacties