Fall make-up favorieten!Vandaag toon ik jullie enkele make-up producten die ik héél vaak gebruik / zal gebruiken. Ik heb enkele nieuwe favorieten, maar ook enkele golden oldies die ik blijf gebruiken. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Als eerste heb ik natuurlijk lipproducten. Ik begin met de Bourjois Color boost lipstick in de kleur "Plum Russian". Dit is een supermooie, glossy, plum kleur. Als je mij al een tijdje volgt, weet je hoe verzot ik ben op de Color Boost lipsticks, en deze is geen uitzondering op de regel.Nog 1 van mijn favoriete lipproducten van het moment : de Rimmel Moisture Renew lipstick in de kleur "Sloan's Plum". Heel gepigmenteerd, glossy, prachtige kleur. I love it.Een oogpotlood : MAC Teddy Eye Kohl. Ondanks dat hij niet superlang blijft zitten, vind ik de kleur nog altijd even mooi : een bronzy bruine kleur met gouden shimmers in.

2 nieuwe producten : de Bourjois Color Edition 24 hour oogschaduws. Dit zijn de nieuwe creme oogschaduws van Bourjois en ik ben er verzot op. Ik denk dat ik Bourjois toch mag uitroepen tot mijn favoriete beautymerk van de drugstore. Ze hebben heel goede producten in verschillende categorieën. De kleurselectie in deze collectie is echt fantastisch, net als de producten zelf. Op de foto zie je "Khaki Chéri" en "Prune Nocturne".Als laatste natuurlijk een nagellakje in dé kleur voor herfst/winter : donker bordeaux. Deze kleur is onderdeel van hun longlasting lijn en schreeuwt winter.En wat zijn jouw favoriete producten voor deze winter?


Tot de volgende! xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter  
Youtube kanaal
Bloglovin'

Share:

2 reacties

  1. Leuke favorieten! De Rimmel Moisture Renew lipsticks zijn echt super goed.
    Ben wel benieuwd naar Bourjois Color Edition 24 hour, hoor er zoveel goede dingen over.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke producten en wat een leuke kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen