Review : Hema individual false lashes.

De laatste tijd ben ik heel erg van de valse wimpers, en dan vooral individuele. Waarom individuele? Ze zien er toch dat tikkeltje natuurlijker uit dan een volledige strip valse wimpers en ik vind ze niet zo moeilijk om aan te brengen. Benieuwd wat ik van de individuele valse wimpers van de Hema vind? Lees dan snel even verder!

Verpakking

Aan de verpakking van valse wimpers valt er nu niet zoveel speciaal te wijzigen. Deze verpakking is simpel, maar vrij stevig. Door de 2 transparante stukjes kan je makkelijk zien hoe de wimpers zijn en kan je ook de lijm zien zitten. Deze verpakking komt dus met de valse wimpers en een potje lijm.Werking

Ik vind deze absoluut niet verkeerd werken. De lijm aanbrengen op de valse wimper is mogelijk het grootste struikelblok. Het was voor mij de eerste keer dat ik met deze wimpers werkte en dan is het altijd wat zoeken naar de goeie manier. Na de tweede keer ben je er ongeveer wel mee weg. Het makkelijkste is wat lijm op de rug van je hand of een stukje plastic te doen en daar je wimper in te dopen. Wacht niet tot de lijm tacky wordt zoals bij een volledige strip wimpers. Ik heb ondervonden dat je ze best in de lijm doopt en direct op hun plaats neerlegt.

Deze valse wimpers zien er énorm natuurlijk uit. Ik vroeg aan enkele mensen of ze iets speciaal zagen en ze zeiden neen. Bewijs genoeg dat je dus een vollere look kan krijgen die er toch nog natuurlijk uitziet! Ik breng er meestal aan elke kant 2 - 3 aan aan de buitenkant, zo krijg ik toch een natuurlijke look. De lijm is vrij goed van kwaliteit, irriteert mijn ogen niet en houdt een hele dag.

Besluit

Ik zou deze valse wimpers zeker aan iedereen aanraden. 1 pakje kost €6,00 , bevat 30 individuele wimpers en kan je vinden in iedere Hema!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

1 reacties

  1. Ik ben er zo onhandig in om aan te brengen, jammer want je review klikt erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen