Products I regret buying!

Vandaag leek het me eens leuk om producten te tonen waar ik helaas spijt van heb dat ze in mijn stash beland zijn. Ik geef altijd reviews die meestal positief zijn, dus vandaar komen er vandaag enkele productjes aan bod die mij minder zijn bevallen. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Als eerste heb ik de Kruidvat wenkbrauwstrips. Deze zijn me echt zooo tegengevallen! Ik wou er eerst een demo filmpje van maken, zoals ik met de Nivea clear up zuiverende strips gedaan heb, maar dat ging zelfs niet omdat ik zo erg zat te knoeien. Het lijkt eigenlijk meer op plakband met een lijmpje aan , dat heel erg pijn doet wanneer je het verwijdert zonder enig haartje mee te hebben. It's a no for me!Dan, de Batiste droogshampoo. Ik kan me voorstellen dat velen onder jullie niet echt begrijpen waarom dit een regret kan zijn. Heel simpel, hij werkt bij mij voor geen meter. De olie wordt geabsorbeerd, maar mijn haar ziet er dof en lelijk uit, en het effect houdt het geen hele dag uit. Dit is dus voor mij ook een missertje.Als volgende, de Rimmel Stay Matte foundation. Deze is gewoon de dik voor mij en té cakey. Heel simpel. Ik heb hem al op verschillende manieren proberen aanbrengen, maar wat ik ook doe, voor mij werkt hij niet. Deze foundation zou wel geschikt zijn voor mensen met een iets vettigere huid.De Nuxe Eau Démaquillante Micellaire. Ik dacht dat dit een heel goed product was tot ik mijn TBS skincare routine ben gaan doen. Mijn gezicht klaarde zo erg op dat ik besefte dat dit product niks goed had gedaan voor mijn huid.
Als laatste heb ik de MAC Matchmaster foundation. Dit is een fijne foundation, maar het is wat hetzelfde liedje als bij de foundation van Rimmel. Hij is iets té dik en ook de kleur is bijna 3 tinten donkerder dan mijn eigen huidskleur. Ik heb het nochtans in een MAC store laten aanbrengen, maar ook dat is niet zo goed uitgepakt.Zo, hopelijk vonden jullie dit een leuk artikel!
Heb jij ook zo van die productjes liggen? Laat het me dan zeker even weten in de reacties!


xx Fien

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter: http://twitter.com/Fientje__

Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

1 reacties

  1. Ik ken het probleem met de droogshampoo, ik ben er ook geen fan van!

    BeantwoordenVerwijderen