Review : TBS Camomile Silk Cleansing Oil.

Je hebt er vast al een keertje van gehoord : de cleansing oils. MAC en nog een aantal andere merken hebben eentje in hun assortiment, alsook The Body Shop. Als je me de laatste maanden volgt, weet je dat mijn skincare routine enkel en alleen bestaat uit producten van TBS. I love them! Ze zijn voor een groot deel natuurlijk, waardoor ze ideaal zijn voor de gevoelige huidjes. Benieuwd wat ik van dit product vind? Lees dan snel even verder!Verpakking

Dit is wederom een heel mooie flacon van TBS. Terug, eenvoudig , maar mooi. Ook komt deze flacon met een pompje wat het extra handig maakt. Ze zijn ook zo slim geweest om er een open en closed kant op te zetten, waardoor het pompje ook kan vastgezet worden!Werking

Ik breng dit als eerste aan om mijn make up eraf te halen. Ik doe ongeveer 2 pompjes in de palm van mijn hand en ga dan over mijn hele gezicht heen. De make up komt er héél makkelijk af. Ook oogmake-up is geen enkel probleem. Wanneer je over je wimpers wrijft, voel je de mascara afbreken, je voelt dus dat het echt werk. Deze cleansing oil zou ook kunnen gebruikt worden voor waterproof make up. Deze cleansing oil zou geschikt moeten zijn voor alle huidtypes.

De geur is een hele zachte geur, van de kleine kamille bloem, een licht zoete geur. Je huid voelt achteraf ook enorm zacht aan, en dat is nog 1 van de grootste pluspunten. Als je een droog huidje hebt zoals ik , zal dit product je in de winter zeker kunnen bekoren!
Besluit 

1 woord : aanrader!

Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter  
Youtube kanaal
Bloglovin'

Share:

1 reacties

  1. Oeh dat klinkt echt top! Heb vaak problemen met het weghalen van mijn mascara.

    BeantwoordenVerwijderen