Spotted fashion trends!

Dit is echt een winter vol met nieuwe trends, en deze keer ook trends die wel degelijk door de gewone mens (kunnen) worden gedragen. Ik heb enkele van mijn favorieten op een rijtje gezet!
Benieuwd? Lees dan snel even verder!1. Biker boots.

Dit is een trend waar ik zooo graag in wil meegaan. Het  gaat uiteindelijk om een paar stoere boots en daar ben ik wel altijd voor te vinden.
De mooiste die ik tot nu toe gevonden heb, zijn deze van op boohoo.com!2. Disco pants

Als je naar Zoella op Youtube kijkt (als je dit nog niet doet, check her out!) , dan heb je al van de disco pants gehoord. Ze gaan eigenlijk mee met de dikke-legging trend, waar ook ik helemaal mee mee ben. Tevens op boohoo.com (sorry, maar dit is op dit moment mijn top webshop als het op fashion aankomt), vond ik dit paar.

3. Truien/ Cardigans met een leuke print

Als je mijn laatste boohoo shoplog hebt gezien, weet je dat ik hier helemaal fan van ben. Ze zijn zo comfy en mooi tegelijk dat ik geen nee kan zeggen tegen een lekkere cardigan. Disclaimer : ik word niet gesponsord door boohoo.com , het is per ongeluk meer een boohoo wishlist geworden!

Wat zijn jouw favoriete trends voor deze winter?

xx Fien
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter  
Youtube kanaal
Bloglovin'

Share:

2 reacties

  1. Ik vind de discopants wel heel erg leuk, en het lijkt me ook lekker zitten haha

    http://thewayoflifeofkey.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen