Catrice Beautifying Lip Smoothers.

Ik ben echt dol op lipproducten, dus mijn hart deed een vreugdedansje wanneer ik zag dat Catrice uitkwam met deze nieuwe lipglossjes. Ze doen mij énorm denken aan de Clarins Natural Lip Perfectors, dus ik hoopte alvast dat deze een goedkope dupe zouden zijn. Benieuwd of deze me even goed bevallen zijn? Lees dan snel even verder!

review swatches catrice beautifying lip smoothers

Deze Beautifying Lip Smoothers komen in een zachte verpakking die je kan indrukken. Heel handig! Zo kan je het laatste beetje er ook nog uitknijpen. Verder komen deze lipproducten met een vrij aparte sponsapplicator. Apart, maar wel al gezien bij,.... inderdaad, de Clarins Natural Lip Perfectors. Identieke applicator. Deze applicator brengt heel handig aan, omdat je makkelijk tot in de hoekjes van je lippen kan komen én omdat hij heel zacht is. Nog redenen om dit product te bestempelen als de perfecte dupe? 


review swatches catrice beautifying lip smoothers

review swatches catrice beautifying lip smoothers

review swatches catrice beautifying lip smoothers

review swatches catrice beautifying lip smoothers

review swatches catrice beautifying lip smoothers

review swatches catrice beautifying lip smoothers

Deze Beautifying Lip Smoothers zijn verkrijgbaar in de 3 kleuren die ik hier laat zien: Sweet Caramel, Apricot Cream en Cake Pop. Laat ons even kijken naar de kleurtjes!

 • Sweet Caramel is een lichte peachy kleur. Deze geeft je lippen een heel zacht perzik-kleurtje en past bij vrijwel elke look. 
 • Apricot Cream is net een tikje meer nude en wat bruiner dan Sweet Caramel.
 • Cake Pop is de felste van de 3: dit is een hele mooie roze kleur met een snoeperige toets. 

Swatches

Sweet Caramel: 

catrice beautifying lip smoother sweet caramel full face swatches review

catrice beautifying lip smoother sweet caramel full face swatches reviewApricot Cream

catrice beautifying lip smoother apricot cream full face swatches review

catrice beautifying lip smoother apricot cream full face swatches review


Cake Pop


catrice beautifying lip smoother cake pop full face swatches review

catrice beautifying lip smoother cake pop full face swatches review


Zoals je kan zien zijn alle kleurtjes vrij transparant. Wanneer ik ze vergelijk met hun Clarins-zusjes, kan ik zeker zeggen dat de pigmentatie nagenoeg hetzelfde is. Deze zijn heel voedend voor de lippen en ze zijn ook allemaal heel draagbaar. Ondanks het feit dat ze wat transparant zijn, blijven ze toch zeker een 2 à 3 uur zitten, wat ik zeker niet verkeerd vind. 


Ik zou deze lipproductjes zeker aanraden. Ze behoren tot de fijnste lipglossjes in de drugstore als je het mij vraagt. Ze zijn lekker zacht, brengen makkelijk aan en zijn heel draagbaar. Of ik ze allemaal zou aanschaffen? De eerst twee lijken vrij goed op elkaar dus wanneer je er daar eentje van kiest mis je eigenlijk niet veel. 

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze Catrice Beautifying Lip Smoothers zijn verkrijgbaar bij Kruidvat in België en Kruidvat en Trekpleister in Nederland. Per kleurtje betaal je €3,59.

Wat vind jij van deze zachte, prachtige lipproductjes? 

Share:

10 reacties

 1. Ik zie op de foto's weinig verschil qua kleur, dus voor mij zijn ze dan iets te transparant. Wel fijn als dat ze lang blijven zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn inderdaad vrij transparant, enkel cake pop lijkt iets meer kleur te hebben. Ziet er wel een fijn product uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal iets voor mij deze nude tinten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de roze variant, ben er helemaal gek op! De andere 2 ga ik ook nog even inslaan! Leuk artikel,ik volg je via bloglovin! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn inderdaad heel transparant, maar opzich vind ik ze je echt mooi staan. Ik ben eigenlijk heel benieuwd of het plakt? Anders koop ik er denk ik ook een :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb graag iets meer kleur in een lipgloss. Persoonlijk ben ik enorm fan van de Infinite Shine lipglossjes van Catrice :)
  Ze staan je wel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cake Pop vind ik supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze zien er echt mooi uit! Wil er zeker eens eentje proberen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zien er goed uit maar ik heb liever ietsje meer kleur... Misschien dat ik me er wel eentje van aanschaf

  BeantwoordenVerwijderen