Mijn fitness playlist.

Aangezien ik de laatste tijd heel wat uurtjes doorbreng in de sportschool, hoort daar uiteraard een leuk deuntje bij. Vandaag deel ik met jullie mijn top 5 songs die me bezig houden en me motiveren tijdens het sporten.  Lezen jullie even mee?

fitness playlist, songs fitness

 • The Black Eyed Peas - Imma Be. Het is al een tijdje geleden dat we nog van deze groep gehoord hebben, maar sommige liedjes blijven mooi op mijn iPod staan. Dit liedje heeft een hele leuke beat en dat is vooral de reden dat ik het graag beluister tijdens het sporten.
 • Nickelback - How You Remind Me. Dit is nu geen liedje dat veel mensen zouden uitkiezen. Het is wat meer gebrom dan andere, maar ik denk dat het door de agressiviteit komt dat ik dit zo'n leuke song vind. 
 • Max Schneider - Mug Shot. Deze moet je echt een keertje beluisteren. Max is begonnen op Youtube en is ondertussen uitgegroeid tot een echte artiest. Dit is een originele song van hem en helemaal de moeite waard!

fitness playlist, songs fitness

 • Kanye West - Stronger. Ook dit liedje is geen jonkie meer. Het is terug de beat dat me aanspreekt in deze song! 
 • Ed Sheeran - Sing. You gotta love this. Dan niet bepaalt een fitness-liedje, maar dit is gewoon zo'n lekker nummer dat je er wel van moet houden. En, heel eerlijk, wie houdt er nu niet van Ed Sheeran? 
Moest je jezelf deze vraag stellen, jep, mijn iPod is een iPod Shuffle van 9 jaar oud en hij werkt nog prima! ;)

Heb jij nog favoriete songs? Laat ze dan zeker even in de reacties achter!

Share:

4 reacties

 1. Ik vind het ook heerlijk om muziek te luisteren tijdens het sporten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. sporten zonder muziek, zou het niet eens kunnen denk ik.. dwalen gedachten te snel af en is sporten niet meer zo effectief bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh ik hou van Nickelback, heerlijke muziek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb altijd muziek opstaan tijdens het sporten! Of een serie als ik in de fitness een toestel met scherm heb haha! :D
  En bij mij zijn het dan ook veel oldies die de revue passeren!

  BeantwoordenVerwijderen