New in: H&M juwelen!

De juwelen van H&M zijn er de laatste jaren énorm op vooruitgegaan. Het laatste jaar ben ik maar moeilijk weg te slaan van al dat schoons. Op mijn laatste trip naar H&M bracht ik dan ook weer enkele héle leuke accessoires mee en vandaag toon ik ze aan jullie! kijken jullie even mee?

shoplog haul H&M juwelen


Als eerste kocht ik deze blauwe armband. Ik heb hele smalle polsjes en mijn hart maakte een sprongetje toen ik zag dat deze ook in een maat XS/S beschikbaar waren. Mijn lievelingskleur is altijd blauw geweest, maar vooral deze kleur blauw vind ik heel mooi. Het is net iets levendiger! De armband gaat open en dan kan je hem vastklikken rond je pols. Handig!

shoplog haul H&M juwelen

shoplog haul H&M juwelen

Ik was al lang op zoek naar een ketting zoals deze. Lekker simpel, maar toch genoeg om een outfit wat meer jus te geven. De ketting zelf is goud, de schijf heeft een gebroken witte kleur. Pretty!

shoplog haul H&M juwelen

Als laatste kocht ik deze ketting. Ik moet zeggen, hij is nog véél mooier in het echt dan op foto. De gouden ketting bestaat uit 3 bloemetjes die heel mooi glanzen. Deze ketting kan je bij heel veel verschillende outfits dragen, een musthave in je juwelencollectie dus!

shoplog haul H&M juwelen

shoplog haul H&M juwelen

Wat is jouw favoriete item?

Share:

6 reacties

 1. Leuke aankopen! Ik vind de laatste ketting het mooist! Was die er ook in andere kleuren? En was het een soldenaankoop of niet? Want dan weet ik of ik snel moet zijn om deze misschien ook in te slaan! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er was nog een gelijkaardige met meer een roze kleur. Ze waren niet in de solden, net nieuw denk ik! :)

   Verwijderen
 2. Ik hou van de blauwe armband! Tenminste iets budgetvriendelijker dan de Hermes-variant.

  BeantwoordenVerwijderen