Jullie vieren mee! WINACTIE!

De jaren zijn voorbij gevlogen, op 8 augustus spring ik op tram 2. Toch een speciale dag, het echte "volwassen" leven lonkt en, eerlijk gezegd, ik kijk ernaar uit! Omdat ik natuurlijk die dag heel graag met jullie wil delen, vieren jullie mee! Kijken jullie even mee wat jullie kunnen winnen?


beautyblog winactie
Ik kwam Kruidvat in Gent binnen en wat lag daar naar mij te lachen: eindelijk het MUA Undressed en Undressed Me Too pallet. Omdat het Undressed Me Too pallet door iedereen kan gedragen worden en gewoon een fantastisch pallet is, besloot ik om het in deze winactie te steken! Whoop!

beautyblog winactie

Veel mensen dragen met dit weer het liefst niet té veel make-up. Een getinte lippenbalsem is dan een goede oplossing. Deze Nivea Lip Butter in Raspberry Rose zit ook in de winactie!

beautyblog winactie

Wat moet je doen om deel te nemen aan deze winactie? 
 • Laat onder dit artikel een reactie achter met de mededeling dat je meedoet. Laat ook even een geldig e-mailadres achter zodat ik je kan contacteren indien je de winnaar bent!
 • Volg mijn blog op Bloglovin' en like dit artikel. 
Bovenstaande voorwaarden moeten voldaan zijn, maar er zijn natuurlijk nog enkele dingen die je kan doen om extra kans te maken!
 • Volg mij op Twitter en laat een tweet achter: "Op de blog van @Fienbeauty maak je kans op enkele leuke goodies! Doe jij ook mee?"
 • Abonneer op mijn Youtube kanaal
 • Like mijn Facebook pagina!
Elke voorwaarde geldt als een +1. Even een voorbeeldje? Je hebt sowieso aan de 2 voorwaarden voldaan (anders is je deelname niet geldig), je abonneert op mijn Youtube kanaal en je hebt mijn Facebook pagina geliket = 3 kansen. 

De winactie loopt vanaf 2 augustus 2014 (vandaag) tot en met 8 augustus 2014. Op 8 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt, hou de blog en Twitter dus in de gaten! 

Ik zou zeggen: veel succes iedereen en alvast bedankt voor het meedoen!

Share:

17 reacties

 1. Een bijna heel erg gefeliciteerd is hier dan wel op zijn plaats! :D
  Leuke winactie! :-) Ik wil het undress me too ook al even kopen, maar het is ook nooit in mijn kruidvat te vinden! Dus wil ik wel deelnemen en zal de stapjes eens doorlopen seh!
  Ik doe alles behalve facebook, want ik heb geen facebook :-)
  Veel succes aan alle deelnemers! En natuurlijk een hele dikke merci aan Fien voor haar gulheid! :D
  Email: teasistars@gmail.com
  De tweet: https://twitter.com/Teasistars/status/495456472747495424

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee! Ik doe mee aan de winactie :) Mijn emailadres is liese-@hotmail.com . Hele leuke winactie trouwens! Ik heb alle voorwaarden gedaan, behalve die met Facebok.
  Liefs,
  Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah supertoffe winactie ! Alvast gelukkige verjaardag voor moest ik niet thuis zijn de 8ste ! Ik heb ALLES gedaan dus ook de extra's ! Mijn e-mailadres is marykejane@hotmail.com en de tweet : https://twitter.com/marykejane/status/495487228903428096 mijn gebruikersnamen op Twitter en Youtube zijn marykejane en op facebook weet je wel hoe ik heet denk ik ;) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik doe mee, mijn email is nailsbyfml@gmail.com ik volg je op bloglovin en heb je artikel geliked. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke winactie ! Ik doe graag mee :) volg je via bloglovin en heb geliked :) mijn email is inez_v_l@hotmail.com x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee! Ik volg je op bloglovin en heb je artikel geliked. Ik ben ook al geabonneerd op je youtube kanaal en volg je nu ook op Facebook. Mijn e-mailadres: sanne.beautyblog@outlook.be

  BeantwoordenVerwijderen
 7. superleuke actie! ik kan zelf niet wachten tot ik twintig ben ;) ik volg je overal behalve op twitter (heb ik niet) dus de prijs zal wel naar iemand anders uitgaan, maar wie niet waagt niet wint ;) Liefs en alvast een dikke proficiat! miss.lisadc@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf! Dat palet wil ik heel graag hebben en de butter lijkt me erg fijn voor in de winter. Ik doe bloglovin (beautyding) en youtube. Veel succes, emharing@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe mee!
  sepia @ home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijne winactie, ik doe zeker ook mee ( eliseluyckx91@gmail.com ) ! Heb aan alle voorwaarden voldaan. Alvast een fijne verjaardag toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe graag mee.
  Ik volg je op bloglovin, facebook en twitter.
  Ik heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/496046020019912704

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  youtube; thisisjustzoe
  twitter; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk, ik doe mee :). Ik volgde je al via Bloglovin en YouTube (beide met de naam Henderica) en heb het artikel natuurlijk geliked op Bloglovin'.mail:hvtjuh@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I participate!
  Bloglovin name: KOMNINIDOU VENi
  benedk184@yahoo.gr
  Fb name: Veni Komninidou
  Thank you!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe mee! :)
  Ik volg je via bloglovin en like dit artikel.
  Mijn mail: jessienap@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi! Leuk dat je wil meedoen, maar de winactie is jammer genoeg al afgelopen,... Deze liep tot en met 8 augustus zoals beschreven in het artikel. Toch bedankt!

   Verwijderen