Review: L'Oréal False Lash Telescopic Waterproof mascara!

Heb jij er ook al wel eens uitgezien als een panda? Je mascara helemaal uitgelopen en zwarte kringen rond je ogen. Been there, done that. Normaal draag ik nooit waterproof mascara maar door de hitte van de afgelopen weken had ik het helemaal gehad met het panda-effect! Tijd om de L'Oréal False Lash Telescopic Waterproof een keertje te testen!

eview l'oréal false lash telescopic waterproof mascara
L'Oréal mascara's behoren waarschijnlijk tot de beste van de drugstore, samen met die van Maybelline. Jammer genoeg zijn ze dan ook behoorlijk prijzig maar wanneer een mascara écht goed werkt, heb ik het er zeker voor over!

Waarom kiezen voor een waterproof mascara?

Waterproof mascara's worden ten eerste gekenmerkt door het feit dat ze de krul in je wimpers veel beter houden, dikke like! Daarnaast zijn ze, zoals de naam het zegt, waterproof, wat dus wil zeggen dat ze niet gaan afgeven en dat je er zelfs het water mee kan ingaan!

eview l'oréal false lash telescopic waterproof mascara


Deze mascara.

De False Lash Telescopic Mascara heeft een heel smal borsteltje. Ik schrok er zelf van dat ik toch deze uitkoos aangezien ik normaal voor mascara's kies die een dikker borsteltje hebben en veel volume hebben. Waarschijnlijk sprak het gedeelte False Lash me erg aan! 

eview l'oréal false lash telescopic waterproof mascara

eview l'oréal false lash telescopic waterproof mascara


De korte haartjes kammen heel makkelijk door je wimpers waardoor ze mooi gesepareerd worden, geen klontjes dus! Daarnaast geeft deze mascara heel makkelijk veel lengte en volume. Je krijgt echt wel wat dat False Lash effect zonder té te zijn! Ook is deze mascara diep zwart, iets waar sommige mascara's nog wel eens in falen. 

Deze mascara blijft de hele dag prima zitten, geen veegje te bespeuren! Ook naar de avond toe zit de krul nog steeds goed in je wimpers, en vooral dat vind ik een heuse meevaller!

eview l'oréal false lash telescopic waterproof mascara

eview l'oréal false lash telescopic waterproof mascaraVerkrijgbaarheid.

Deze mascara is verkrijgbaar bij de drogisterij en geselecteerde parfumerieën voor een prijs van +- €16,00 (vrij prijzig, maar hij is het waard!).

Wat is jouw favoriete mascara?

Share:

6 reacties

 1. Ik heb de gewone versie van deze mascara en ben er ook tevreden over ^^ Hij staat ook klaar om te reviewen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb wel gemerkt dat waterproof mascara serieus stekt in je ogen als je effectief een duik neemt, heb jij hier ook last van? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Lisa! Nee, hier heb ik persoonlijk nog geen last van gehad! :)

   Verwijderen
 3. Heel mooi effect heeft deze mascara! :-) Ik gebruik zo nu en dan zeker waterproofmascara oa als het warm weer is, maar ook als het iets ronvoorspelbaarder en dus egenachtiger weer is. (Ik kom niet graag voor verrassingen te staan, want niet iedereen waarschuwt je als je panda-ogen hebt!)
  Maar deze lijkt me inderdaad de moeite!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er goed uit! Heb hier ooit een andere variant van gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben super content van deze mascara.. Echt zijn geld volledig waard!

  BeantwoordenVerwijderen