New in: The Body Shop Wild Argan + nieuwe hand creams!

Het onvermijdelijke is gebeurd, The Body Shop heeft me weer in zijn val gelokt. Eigenlijk ging ik alleen naar de winkelstraat om nog enkele productjes uit de assortimentsvernieuwing van Essence te halen, maar ik kwam op de één of andere manier toch thuis met een tasje van The Body Shop. Benieuwd wat ik deze keer meenam? Kijk dan even mee!

the body shop shoplog, the body shop wild argan oil body butter  solid oil lips

the body shop shoplog, the body shop pink grapefruit hand cream  strawberry hand cream

Ik was al enorm enthousiast over de andere producten uit de Wild Argan lijn van TBS. De Bubbling Bath deed me aan een spa denken, de shower gel is heerlijk zacht, de Miracle Solid Oil doet wat hij belooft en de Rough Scrub behoort tot mijn favoriete producten. Nu had ik een sampletje gekregen van de Body Butter, en ja hoor,... daar heb ik me nu een minitje van aangeschaft. Surprise!

the body shop shoplog, the body shop wild argan oil body butter


Omdat ik zo tevreden ben over de Miracle Solid Oil for Body & Hair, besloot ik die voor de lippen ook eens uit te proberen. Ik ben sowieso al grote fan van de lipbutters van TBS, dus ik twijfel er niet aan dat deze ook super zal zijn! Fleur De Force vergeleek hem al met een lip"masker" waar ze grote fan van is, dus hoge verwachting voor dit product!

the body shop shoplog, the body shop wild argan oil solid oil lips


Nog niet zo lang geleden kwam TBS ook uit met hand creams. Ik spotte als eerste mijn favoriete geur ever van TBS: Pink Grapefruit. Daarnaast lag de Strawberry variant, en hoewel ik die soms te zoet vind, is de geur in deze hand cream zeker niet overheersend. Heel benieuwd om deze uit te proberen, worden vast een must in mijn handtas!

the body shop shoplog, the body shop pink grapefruit hand cream  strawberry hand cream


Wat is jouw favoriete product van The Body Shop?

Share:

3 reacties

  1. Wat heb je heerlijke producten gekocht! <3 Ik vind de douchegels van TBS ook altijd erg fijn. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet toch echt eens meer TBS bezoeken, al die pareltjes dat jij toont.. Ik krijg altijd zin om het ook te kopen!

    BeantwoordenVerwijderen