My School Story TAG!

Mascha van Beautygloss gaf ons een nieuwe tag om over te brainstormen: de School Story tag. Nou, omdat ik een tagje meer wel op zijn plaats vond op deze blog, is deze vandaag op de beurt! Lezen jullie even mee?Hoe oud ben je en zit je nog op school?

Ik ben inmiddels 20 jaar en jep, ik zit nog op school, de universiteit!

Welke niveau(s) heb je gedaan?

Ik heb uiteraard de lagere school doorlopen, net als de middelbare school. Op de middelbare school heb ik Economie - Moderne Talen gevolgd. Ondertussen heb ik er 2 jaar Handelswetenschappen opzitten aan de universiteit.

Vond/ Vind je school leuk?

Vroeger vond ik er niet veel aan, maar haalde ik wel steeds heel goede resultaten, ook in het middelbaar. Zoals bij iedereen, zijn die resultaten wel wat teruggelopen nu, haha.

Wat vond/vind je het leukste vak op school?

Hoh, echt een favoriet vak had ik niet, maar ik vond geschiedenis altijd interessant. Interessant om te weten, niet om uit m'n hoofd te leren ;).Wat vond/ vind je het stomste vak op school?

Lichamelijke Opvoeding. In de echte sporten was ik wel goed: voetbal, basketbal,.. maar alles wat met turnen te maken had: nee, niets voor mij!

Hoe laat stond je op om naar school te gaan?

07.00 u , best doenbaar toch?

Hoe ging/ga je naar school? Fiets, bus, etc.

Wanneer het weer het toeliet ging ik graag met de fiets, soms ging ik met de bus, andere keren werd ik door één van mijn ouders gevoerd, het hing er wat van af.

Wat voor schooltas gebruik(te) je?

In de middelbare gebruikte ik een Eastpak, heeft heel lang dienst gedaan. Nu heb ik niet zoveel vakken op 1 dag, dus gebruik ik mijn Longchamps tas.

Welke beautyproducten zitten altijd in jouw schooltas?

Deo, lipgloss en een poeder.

Wat voor agenda had je/ heb je?

In de middelbare kregen we er altijd één van de school zelf. Héél groot en spuuglelijk. Nu gebruik ik er eentje van Hema of Action, wat er het schattigste uitziet.

Wat is jouw grootste schoolblooper?

Hoh, denken dat alles goed loopt tijdens een spreekbeurt maar eigenlijk heb je net 20 fouten gezegd? Been there, done that.

Wat deed je als de les saai was?

Tekenen! Ik kan het totaal niet, maar mijn oude werkboeken staan er vol mee!

Wie is jouw favoriete leraar en waarom?

Op de universiteit heb ik niet echt een favoriet, ze hebben allemaal hun kuren wel. Alleen iemand die vorig jaar vennootschapsboekhouden gaf, die viel wel mee!

Vertel een leuk verhaaltje over iets wat je mee hebt gemaakt op school.

De eindejaarsreis! Wij gingen met het hele 6de middelbaar naar Italië en dat was echt een hele fijne reis. We waren ook maar met 55, een kleine school dus, en dan leer je iedereen toch wat beter kennen.

Wat ben je geworden nadat je school heb afgemaakt?

Het duurt nog zo'n 3 jaar voordat ik mijn opleiding heb afgerond. Daarna hoop ik iets van werk te vinden in de marketing of ICT-wereld. Groot verschil, I know. Ik zou misschien nog graag iets totaaaal anders doen, in avondschool bijvoorbeeld (visagie). Gewoon, als extraatje.

Zo, ik tag jullie allemaal om deze tag over te nemen. Laat je het even weten wanneer je dat doet? Dan kan ik jouw antwoorden ook lekker lezen!


Share:

5 reacties

 1. Wat leuk om te lezen! Leuk he, om terug te kijken op de schooljaren?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen! Ik vond geschiedenis altijd verschrikkelijk, rot vak haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook Economie-Moderne Talen gestudeerd! Maar nu ga ik verder in talen :)

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Ik vond het turnaspect bij LO juist heel fijn, haha.

  BeantwoordenVerwijderen