Swatch Of The Day: Essence "Little Lila Town"! (+ dupe alert?)

Oh, wat heeft Essence toch enkele prachtige nieuwe lakjes opgenomen in hun vernieuwd assortiment! Ik ben sowieso grote fan van de Essence lakjes: goedkoop, maar toch niet verkeerd. Eén van mijn favoriete kleurtjes voor op m'n nagels is lila. Komt perfect uit, vandaag swatch ik voor jullie Essence "Little Lila Town"!

essence 194 Little Lila Town swatches

Little Lila Town is een prachtige medium lila kleur met héél subtiele shimmertjes erin. Meestal vallen die shimmertjes niet op, tenzij je de lak in het zonlicht houdt (tja, waar is die zon eigenlijk?!). Dit prachtige kleurtje dekte in 2 laagjes en bracht héél makkelijk aan!

essence 194 Little Lila Town swatches

essence 194 Little Lila Town swatches

essence 194 Little Lila Town swatches

Dupe Alert?

Vorig jaar had Essie een prachtige lentecollectie. Nou ja, àl hun collecties zijn de moeite waard, maar er was 1 kleur in het bijzonder waar ik verliefd op ben: Bond With Whomever. Ik heb deze kleur weken aan een stuk gedragen, maar ja, hij is nog altijd Limited Edition. Toen ik deze kleur van Essence zag, moést ik hem er even bijhalen.

essie bond with whomever dupe essence

Hij lijkt er in elk geval erg goed op! Die van Essie is iets feller dan die van Essence en waar Little Lila Town shimmers heeft, heeft Bond With Whomever die niet. Verder is het nagenoeg dezelfde kleur en zeker op de nagels zijn het goede dupes!

Dit was de Swatch Of The Day, ik vind dit leuke, kort, maar krachtige artikeltjes om te doen, wat vinden jullie?

Wat is jouw favoriete lakje op dit moment?

Share:

3 reacties

  1. Oh wauwie, hij is echt mooi! Ik hou ook van zo'n kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bond with whomever stond nog op mijn verlanglijstje, ik vind hem nog net iets mooier dan die van Essence denk ik

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi kleurtje ! Ik vind jouw nagels ook supermooi ! x

    BeantwoordenVerwijderen