Personal update: toekomstplannen, nieuwe collecties & afvallen.

Om de zoveel tijd gooi ik er graag eens alles uit. Vandaag is zo'n dag, tijd voor een personal update! Bevalt de fitness me na 2 maand nog steeds en val ik überhaupt nog wel iets af? Loopt m'n opleiding zoals gepland? Je komt het hier te weten!Ik ben een dikke 2 maand aan het fitnessen. Enerzijds omdat ik terug wat fitter wil worden, anderzijds omdat er ook wel gewoon enkele kilootjes af mochten. Ondertussen heb ik een soort routine gekweekt in de sportschool. Eerst zijn de buikspieren aan de beurt, dan de armen, dan de beenspieren en als laatste nog wat cardio. Ik weet niet waarom, maar ten opzichte van anderen, die cardio altijd als eerste doen, doe ik het als laatste. Anders heb ik geen puf meer voor de overige oefeningen!

Ik ben trouwens op zoek naar enkele fitnessoefeningen/ workouts die ik thuis kan doen. Natuurlijk staan er talloze op Youtube, maar welke raad jij aan?


Wanneer jullie dit lezen, ben ik alweer aan mijn herexamens bezig. Ik doe niet alle vakken mee, bummer, maar herneem enkele vakken volgend jaar met dan vakken van mijn 3de jaar bij. Ik ben wel wat teleurgesteld dat ik mijn bachelor volgend jaar nog niet volledig zal kunnen afronden, en hoop dat dat na het "extra" jaartje dan wel mogelijk is.

Ben jij nog bezig aan herexamens of zit je alweer op school? Let me know!

Het laatste punt van vandaag: komende herstcollecties! Zowel Essence als Catrice hebben weer enkele leuke collecties die op ons liggen te wachten. Natuurlijk probeer ik hier weer enkele producten van te reviewen, ik ben zo benieuwd!

Trouwens, er zijn wel wat producten in mijn stash die ik niet zo veel gebruik en er eigenlijk nog semi-perfect bij liggen. Ik hoorde maanden geleden over een goed doel waar je dat kan aan schenken, en nu ben ik daar naar op zoek! Ik woon in België, dus zoek een goed doel hier waar ik ongebruikte of bijna ongebruikte producten aan kan schenken. Laat het me even weten in de reacties!


Zo, dat is het weer voor vandaag! Ik vind deze persoonlijke artikels de laatste tijd zo leuk om te doen! Wat vinden jullie? 

Share:

2 reacties

  1. Fijne update! Succes op school, ik moet volgende week weer beginnen. En ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwe collecties van Essence en Catrice!

    BeantwoordenVerwijderen