Review: MUA Undressed pallet!

De MUA palettes, gehyped en... terecht? Ik ben al maanden op zoek naar dit pallet en telkens was het uitverkocht. Gelukkig vond ik het deze week bij Kruidvat in Gent en natuurlijk deel ik met jullie wat ik ervan vind! Lezen jullie even mee?

review swatches look MUA Undressed pallet


Het MUA Undressed pallet komt in een glanzend zwart doosje met een transparante bovenkant, zo kan je de kleurtjes makkelijk zien. Op de achterkant vind je ook de namen van de oogschaduws.

Dit doosje komt met 12 prachtige neutrale oogschaduws, zowel matte kleurtjes als glanzende kleurtjes. De meeste kleurtjes zijn aardetinten, maar er zitten ook 2 blauwe kleurtjes in waar je een mooie smokey eye mee kan maken. Ook al is het dus een neutraal pallet, je kan er alle kanten mee uit!

review swatches look MUA Undressed pallet

review swatches look MUA Undressed pallet

review swatches look MUA Undressed pallet

review swatches look MUA Undressed pallet

De kleurtjes in dit pallet zouden een dupe zijn van het Urban Decay Naked 3 pallet. Ik heb de versie van Urban Decay niet in mijn bezit, maar ik kan wel zeggen dat de kleurtjes dezelfde warme ondertoon hebben. 

Look:


review swatches look MUA Undressed pallet

review swatches look MUA Undressed pallet

review swatches look MUA Undressed pallet

review swatches look MUA Undressed pallet

Swatches

review swatches look MUA Undressed pallet

Boven: 1ste rij.
Onder: 2de rij.

review swatches look MUA Undressed pallet

Deze foto's zijn genomen zonder flits en de oogschaduws zijn geswatcht zonder een primer eronder. Je ziet onmiddellijk dat deze oogschaduws prachtig gepigmenteerd zijn. Je moet de oogschaduw maar even met je kwast aanraken en je bent al een goed eind op weg! Ook zijn de oogschaduws erg zacht en heb ik nauwelijks last van fall-out. Top!

Ik ben echt helemaal weg van dit pallet. Het vervangt al mijn andere neutrale oogschaduwpalletes op dit moment en ik grijp er dagelijks naar!

Verkrijgbaarheid en prijs.

Dit MUA pallet is verkrijgbaar in geselecteerde Kruidvat filialen. 
Prijs: +- €6,00

Wat is jouw favoriete neutrale oogschaduwdoosje?

Share:

4 reacties

 1. Wat een prachtig pallet! Ik ben helemaal gek op MUA want je krijgt een goede kwaliteit voor een klein prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie pigmenten en kleurtjes
  leuke eye look heb je gemaakt

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dit palet ook, ben er zo blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze nog nergens kunnen vinden ... Het staat je in ieder geval beeldig!

  Alice x {My Beauty Blog}

  BeantwoordenVerwijderen