Shoplog H&M + try on!

Ik ging gewoon even winkelen hoor,...Ja, ik kwam terug met 2 goed gevulde zakken van H&M. Zowel aan de kleding als de accessoires kon ik niet weerstaan. Dat alles kunnen jullie vandaag zien in deze H&M shoplog! Voor de verandering laat ik ook even zien hoe de kleren staan, zo krijg je er een iets duidelijker beeld van!Kan je het filmpje niet bekijken? Klik dan even hier!

Vond je het een leuk filmpje, vergeet dan zeker niet om het een duimpje omhoog te geven en te abonneren, het is helemaal gratis!

Bedankt voor het kijken en tot de volgende!


Share:

3 reacties

 1. Ik moest echt lachen in het begin toen je zei dat je een probleem had, hih, zo herkenbaar! H&M is gewoon zo'n leuke winkel en lekker budget. Die loafers vind ik trouwens erg mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen heb je gekocht!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke aankopen! En ik ken je 'problemen', dat zijn ook mijn problemen hahah! (En dan doel ik op de lange benen, de brede heupen en dan toch een smallere taille) Bodycon koop ik dus ook niet! Voorla niet nu ik ben bijgekomen! Ik moet echt beetje afvallen nu... Na de herexamens, want tijden lukt toch niet :p
  Maar ik heb echt wel brede heupen, dan ik krijg de broeken van H&M volgens mij tout cour niet over mijn heupen... Tips zijn dus zeker welkom als jij een goed adres (of een goede winkelketen) voor jeansbroeken weet :D

  BeantwoordenVerwijderen