Max Factor Miracle Touch Creamy Blush.

Cream blushes, ik ben er een enorme fan van. Deze van Max Factor lagen al een hele tijd naar mij te lachen vanaf hun plekje in het display en toen op alle Max Factor producten een korting van -€4,00 gold bij Di, kon ik het niet meer laten. Hier gaan we!

max factor miracle touch creamy blush review, max factor miracle touch creamy blush soft pink soft murano

De Miracle Touch Creamy Blush komt in een klein zwart potje met en transparant dekseltje. Op de achterkant staan de naam en andere informatie. Ik koos 2 kleurtjes die ik dagelijks graag zou gebruiken en mooi aansloten bij mijn huidskleur. 

De eerste kleur is Soft Pink, een iets feller roos kleurtje. De andere, iets donkerdere kleur is Soft Murano, die meer naar het rood-roos neigt. Beide blushes hebben een enorm pigment en voelen aan als boter. Ze zijn zacht en creamy, maar niet té vettig. Daardoor blijven ze een geruime tijd zitten (toch een dikke 6 uur) zonder bij te werken!


max factor miracle touch creamy blush review, max factor miracle touch creamy blush soft pink soft murano

max factor miracle touch creamy blush review, max factor miracle touch creamy blush soft pink soft murano

Je kan deze cream blushes zowel aanbrengen met je vingers als met een kwast. Mijn favoriete tool is de ELF Stipple Brush, daarna werk ik het nog wat bij met mijn vingertoppen. Top!

max factor miracle touch creamy blush review, max factor miracle touch creamy blush soft pink soft murano

max factor miracle touch creamy blush review, max factor miracle touch creamy blush soft pink soft murano


Swatches:


max factor miracle touch creamy blush review, max factor miracle touch creamy blush soft pink soft murano

Boven: links Soft Pink, rechts Soft Murano

Een mooie foto van Soft Murano heb ik jammer genoeg niet, maar eigenlijk zie je op deze foto's met Soft Pink, dat je een mooie natuurlijke finish krijgt. Op deze foto's heb ik het slechts lichtjes aangebracht (mijn ooglook was die dag vrij heftig), maar je kan de kleur zeker en vast opbouwen!

max factor miracle touch creamy blush review, max factor miracle touch creamy blush soft pink soft murano

max factor miracle touch creamy blush review, max factor miracle touch creamy blush soft pink soft murano

Ik ben echt helemaal weg van deze blushes. Je kan ze makkelijk blenden, zijn mooi gepigmenteerd en verkrijgbaar in de drugstore. Whoop!

Prijs en verkrijgbaarheid.

Deze blushes zijn verkrijgbaar bij de drogisterij (Kruidvat, Di,..) voor een prijs van €8,99!

Wat vind jij van cream blushes?

Share:

8 reacties