Fashion trend: leopard print!

Toen ik onlangs de trends voor deze herfst/winter onder de loep nam, was er eentje die er (voor mij althans) met kop en schouders bovenuit stak: de leopard print. Ik ben er al langer een grote fan van, en het feit dat het een echte trend is komend seizoen, maakt mij heel blij. Ik heb enkele van mijn favoriete items op een rijtje gezet. Kijken jullie even mee?

fashion trend leopard print

Het eerste item vond ik bij de webshop Loavies. Zij kregen net hun nieuwe collectie binnen en tussen al die leuke spullen stond ook deze blouse te pronken. Gecombineerd met een simpele broek en eventueel een paar hakken kan deze blouse heel elegant staan!


fashion trend leopard print

Dit jurkje is zeker niet voor iedereen, maar voor diegenen die durven is dit wel een prachtitem. Net ordinair door het elegant model. De nek is ook net wat hoger en de jurk gaat over in een skater skirt, echt heel mooi gedaan, Boohoo!

fashion trend leopard print

Luxedy heeft al langer een plaatsje in mijn hart, wat een prachtige juwelen verkopen zij ook! Deze Bud to Rose armband staat al een hele poos op mijn wishlist en ik denk dat hij voor dit seizoen ideaal zal zijn! Gecombineerd met een simpele blouse, check!

fashion trend leopard print

Deze schoentjes,.. ik weet niet of ik ze zelf zou dragen, maar ik vind ze wel heel apart en leuk! Onder een gewone zwarte broek of legging kan dit echt de eyecatcher van jouw outfit zijn. Ja, ik ben hier wel voor te vinden! Deze zijn van Asos.

fashion trend leopard print

Een heel basic item, maar door de leopard print net dat tikje interessanter. Deze kleur vind ik het mooist, een warme bruine kleur. het past bij heel veel verschillende stijlen en kledingstukken. Een simpele manier om je outfit een boost te geven dus! Deze vind je bij Comegetfashion!
fashion trend leopard print

We horen het misschien niet graag, maar de aftrap voor het aankomend seizoen is gegeven!

Ik kijk eigenlijk stiekem al uit naar de leren jasjes, enkellaarsjes en de warme kop koffie. En jij?

Share:

0 reacties