Work That Es Tag !

Op de blog van Anne (annesolveig.nl) kwam ik deze superleuke tag tegen: de Work That Es Tag! Ik vind tags echt héél leuk om zelf in te vullen, al doe ik het eigenlijk veel te weinig. Omdat deze toch mooi aansluit op mijn huidige bezigheden, leek hij me ideaal. Lezen jullie even mee?


Aan welke sporten doe je?

Ik heb 7 jaar paardgereden en geëindigd op een redelijk niveau. Paard geblesseerd, gedaan met de sport. Nog steeds heel jammer, maar ik kan het nu ook onmogelijk combineren met mijn studie. Recent ben ik beginnen fitnessen! De step op, die buikspieren trainen en voorkomen dat ik later héél uitgezakte armen krijg. Hup met de beentjes! Ik heb mijn lichaam toch al wat zien veranderen en mijn slappe knietje wordt steeds sterker!

Favoriete oefening?

Hoh, alle oefeningen die te maken hebben met buikspieren. Je voelt het gewoon echt branden na een tijdje en wanneer je de volgende dag even moeilijk rechtop kan staan 's morgens weet je dat je iets gedaan hebt! Verder vind ik de step heel leuk, omdat je jezelf kan pushen om steeds langer door te gaan.

Ontbijt?

Meestal iets van yoghurt of crackers.

Welk work-out nummer staat nu bij jou op repeat?

Onlangs deelde ik moet jullie reeds mijn fitness playlist, maar de snelle toon van Ed Sheeran - Sing vind ik lekker luchtig tijdens het sporten!


Wat vind je makkelijker: gezond eten of sporten?

Hoh, da's moeilijk. Op zich kan ik de zoetigheden verrassend makkelijk laten en ook het sporten doe ik graag. Toch heb ik het ietwat moeilijker wanneer ik een goudbruin gebakken chocoladekoek zie staan, dus gezond eten vind ik net iets moeilijker.


Gebruik je voedingssuplementen?

Nope.

Beste fitspiration?

Andere mensen bezig zien in de fitnesszaal en foto's van nieuwe Nikes.

Fijnste sportoutfit? 

Een kort broekje en een losse top. Lekker comfy!

Gebruik je sport en/of health apps?

Eigenlijk niet. Tips?

Grootste irritatie tijdens het sporten?

Wanneer je naar de fitness gaat heb je 2 soorten mannen die aan hun armspieren werken: mannen die er hebben en mannen die dénken dat ze er hebben en veel show verkopen. Ook grappig: mannen mét armspieren, maar die leg day enkele keren zijn overgeslagen. Moehaaha.

Hoeveel paar sportschoenen heb je?

Op dit moment gebruik ik Lonsdale schoenen (ik denk Leyton's, maar ze verkopen het exacte model niet meer), en ook heb ik een paar loopschoenen staan, spuuglelijk zijn die.

Drie dingen waar je niet zonder kunt?

Mijn inmiddels 9 jaar oude iPod Shuffle, een elastiekje om mijn haar samen te binden (ik word helemaal gek als er nog maar 1 stukje haar loshangt tijdens het sporten) en mijn buikspieroefeningen.


Zo, ik tag jullie allemaal om deze tag te doen! Laat het mij zeker even weten wanneer je hem overneemt, zo kan ik hem ook lekker lezen! 

Share:

1 reacties

  1. Ik heb de tag zelf nog nooit gezien, hij is in iedergeval erg leuk en je antwoorden zijn ook erg leuk! Ik rij nu ook paard, dat doe ik ook al zo'n 4 jaar en het is echt heel leuk, jammer dat het niet meer gaat in combinatie met je studie.

    BeantwoordenVerwijderen