Shiny Red: Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish "Red-Volution"

Rode lipstick zien we vaak terug in een matte versie. Wel, daar dacht Catrice anders over, waarom niet een keertje shiny? Ik was al fan van de felle kleurtjes uit de Made To Stay Smoothing Lip Polish lijn en toen ik zag dat er een rode kleur werd toegevoegd, wel, daar werd ik helemaal blij van. Laat ons even kijken!

review catrice made to stay smoothing lip polish "red-volution"

De Smoothing Lip Polishes behoren tot de ondertussen welbekende lip lacquers. In feite zijn het vloeibare lipsticks in de vorm van een lipgloss. Met het gemak van een precieze applicator dus. Volgens Catrice zouden deze lipproducten een achttal uur moeten blijven zitten. Laat ons even kijken!


review catrice made to stay smoothing lip polish "red-volution"

review catrice made to stay smoothing lip polish "red-volution"

Red-Volution is een prachtige felrode lipkleur met een blauwe ondertoon. We zijn het gewoon om matte rode lipsticks te dragen, dus dit was even wennen. Ik kan echter niet ontkennen dat ik dit een prachtige kleur vind. Ik zou gerust rode lipproducten op dagelijkse basis willen dragen, en ook deze trek ik dan gerust uit een laadje. 

Dit rode snoepje brengt heel makkelijk aan, al moet je wel wat oppassen dat je binnen de lijntjes blijft. Je kan altijd eerst een lippotloodje aanbrengen, dat werkt nog wat makkelijker! In het begin voelt deze Lip Polish wat plakkerig, maar eens het product wat is ingedroogd, verdwijnt dat gevoel volledig. De glans, die blijft echter wel zitten! 

Acht uur blijft hij niet zitten, althans niet wanneer je eet en drinkt tussendoor.  De kleur is nog zo goed als volledig daar, maar aan de binnenste randje is-ie wat vervaagd en de glans is er wat af. Na elke maaltijd breng ik gewoon een klein laagje aan en hij ziet er weer volledig uit als nieuw!

review catrice made to stay smoothing lip polish "red-volition" full face

review catrice made to stay smoothing lip polish "red-volition" full face

Ik vind dit dus zeker een goede toevoeging aan het assortiment. Voor alle rode-lipsticklovers: go get it!

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polishes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat in België en bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland. Per stuk betaal je €4,99.

Wat vind jij van dit nieuwe kleurtje?

Share:

4 reacties