Winactie: The Body Shop Beautifying Oils!

Whoooop, het is weer tijd voor een winactie! Bij The Body Shop heb je zo altijd van die leuke extraatjes waar je geen nee kan tegen zeggen. De Beautifying Oils zijn zo'n producten. Benieuwd wat je moet doen om deze productjes te winnen? Lees dan snel even verder!

winactie the body shop, winactie the body shop beautifying oils
Deze Beautifying Oils zijn droge oliën die je kan gebruiken op je lichaam, in je haar en op je gezicht. Jullie maken kans op twee geurtjes: de Brazilian Nut & de Pink Grapefruit (mijn favoriete geur van The Body Shop!).  Er zullen 2 winnaars uit de bus komen die elk 1 flesje winnen!


winactie the body shop, winactie the body shop beautifying oils

 Wat moet je doen om kans te maken op deze producten?


 • Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres, zo weet ik dat je deelneemt! Indien je aan extra voorwaarden hebt voldaan om meer kans te maken, laat dat dan ook weten en laat tevens je gebruikersnaam achter! (bv: @.... op Twitter)
 • Volg mijn Blog op Bloglovin'!

Je kan ook enkele dingen doen om méér kans te maken. Elke extra voorwaarde waaraan je hebt voldaan = 1 extra kans. (= wat mag je doen)


winactie the body shop, winactie the body shop beautifying oils


Deze winactie loopt vanaf vandaag (29 augustus 2014) tot en met 5 september 2014 (volgende week vrijdag).

Veel succes iedereen!

Share:

19 reacties

 1. Superleuke winactie! Ik doe graag mee. Ik volgde je al via bloglovin en twitter (@Aurelie_D_C of iets wat er op lijkt :p). Mijn e-mailadres is leruaa @ hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie producten kan je winnen! Ik doe uiteraard mee want ik ben net als jij een grote TBS liefhebber! Ik volg je al een lange tijd op bloglovin, youtube, twitter en youtube! Mijn twitter is @Ellenismynamex en mijn e-mailadres Ellen__x3@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh, wat leuk. Ik doe zeker mee! Mijn mail-adres staat op mijn site. Ik volg je al heel lang op twitter, youtube, bloglovin' en nu ook op facebook. Toi toi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oohh wat leuk! Ik heb alles gedaan:) overal is mijn naam Elke❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk ik doe mee! Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked. Ik volg je ook op twitter onder de naam @nailsbyfml en mijn email is nailsbyfml@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk! Deze olieën (?) lijken me heel fijn voor in de winter! Ik doe bloglovin (beautyding), youtube en twitter (beide Ehlands). Veel succes, emharing@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn! Ik doe graag mee (kan het ook van uit NL?). Ik ben geabonneerd op je YT en heb je facebook geliked. Overal heet ik iets met Anna Jirina. Op bloglovin'volgde ik je al. mijn email: annajirina@hotmail.nl X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk, ik doe mee :). Ik volg je via Bloglovin' en YouTube (onder de naam Henderica). Mijn mail:hvtjuh@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb alles gedaan (dus ook de extra's) mijn email is marykejane@hotmail.com. Mijn username op twitter en youtube is marykejane en op facebook is dat Marijke Ferdinand. Heel erg leuke winactie !! Fingers crossed :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik zou wel graag winnen en doe dus zeker me

  neutensn@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een heerlijke actie, ik doe graag mee en volg je op bloglovin, heb het artikel een like gegeven en volg je ook op Youtube en facebook...ik volg je daar onder mijn volledige naam, Petra Krommenhoek..

  groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke winactie! Ik heb alles gedaan onder de naam Lise Wolters. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie producten! Ik doe graag mee en heb alles gedaan (Facebook: Jana Vandewalle, YT: JanaVdwalle, Twitter en BL als BeautybyJana) (beautybyjana@outlook.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke winactie, leuk producten! Ik volg je op Facebook, Bloglovin en Twitter. Ik heb deze post ook een like gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. doe graag mee
  friedavandenbussche@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik ben erg benieuwd naar deze body oils.

  info@morethansquats.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk leuk leuk!
  Bodyshop is top! :D
  mijn emailadres is squirlyke@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen