Catrice Multi Style Matt Eyeliner.

Vloeibare eyeliner. Ok. Matt? Hè? Ja, je hoort het goed. Waar we normaal gewend zijn dat een vloeibare eyeliner een glossy finish heeft, heeft Catrice hier een andere richting gekozen. Bij de assortimentsvernieuwing kwamen ze uit met deze Multi Style Matt Eyeliner. Apart door zijn kenmerken, apart door zijn tip. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

review catrice multi style matt eyeliner


De gewone vloeibare eyeliner van Catrice in Dating Joe Black is mijn favoriet; hij blijft lang zitten én brengt makkelijk aan. Natuurlijk schept dat verwachtingen over élke eyeliner die Catrice vervolgens uitbrengt. Deze Multi Style Matt Eyeliner heeft aparte kenmerken en,... een aparte beoordeling?

De verpakking is terug mooi en sleek. Deze eyeliner ligt makkelijk in de hand door zijn penvorm en maakt het je dus iets makkelijker om vloeibare eyeliner aan te brengen, toch?

Allereerst, kijk naar het tipje! Het is een vilten tip, dik oké, maar het heeft een hele aparte vorm. De tip is plat! Hoe kan ik hier in hemelsnaam een mooi lijntje mee trekken? Wel, het doel is volgens mij dat je een dikker lijntje kan maken met de platte kant en dan een dunner lijntje met de zijkant/ tip van deze eyeliner.

review catrice multi style matt eyeliner

review catrice multi style matt eyeliner

review catrice multi style matt eyeliner

Allereerst is dit een matte formule, wat het product wat stroever deed aanbrengen naar mijn gevoel. Het product gleed niet in een vlotte beweging over het ooglid. Je moét het echt in kleine stukjes aanbrengen. Vervolgens is het ook wat zoeken: "Hoe hou ik dit ding nu vast, kies ik de platte kant of de dunne kant om een lijntje te zetten?". Ik heb beiden geprobeerd, en met de platte kant een lijntje zetten is geen makkie. De lijn wordt ook héél dik dan. Met het dunne kantje gaat het in principe wel, maar een mooie wing maken is nog altijd een hele klus.

review catrice multi style matt eyeliner


Ondanks dat ik een grote van ben van de gewone vloeibare eyeliner van Catrice, is deze Multi Style Matt Eyeliner niet helemaal mijn ding. Het product vormt geen egaal lijntje en diepzwart is hij ook niet. Makkelijk in gebruik, dat is iets anders. Ik hou het denk ik toch maar bij mijn ouwe, trouwe eyeliner.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze Catrice Multi Style Matt Eyeliner is in België verkrijgbaar bij Kruidvat en in Nederland bij Kruidvat en Trekpleister met een Catrice schap. Voor dit product betaal je €3,59.

Wat is jouw favoriete vloeibare eyeliner?

Share:

4 reacties

 1. Jammer dat hij zo stroef aanvoelt en niet helemaal makkelijk aan te brengen is...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat hij niet zo makkelijk aanbrengt, dat is wel echt heel belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had deze ook al in de winkel zien liggen! Ik ben ook helemaal fan van de normale eyeliner van Catrice. Jammer dat deze zo moeilijk aanbrengt xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de review, ik sla hem over.

  BeantwoordenVerwijderen