New in: The Body Shop Wild Argan Oil lijn!

Argan olie, ik ben er gek op. The Body Shop, je t'aime. Deze 2 gecombineerd, tja,... moet ik nog meer zeggen? Deze lijn ligt sinds deze week in de winkel en toen ik de producten zag was ik direct verkocht. Ik nam enkele productjes mee en die laat ik jullie vandaag kort zien! Kijken jullie even mee?

the body shop wild argan oil collection

Deze lijn bevat nog enkele producten die ik niet meenam: de body butter (ik heb er nog veel te veel staan, woeps), de radiant oil for body and hair, de body lotion en de zeep. Van de body butter heb ik wel een staaltje meegekregen, dus als die bevalt haal ik het minitje misschien nog.

Als eerste nam ik de Solid Oil for Body and Hair mee. Deze is volgens mee ideaal voor de hele droge plekjes op je lichaam, denk maar aan je knieën, hielen en ellebogen!

the body shop wild argan oil solid oil

Ook nam ik de rough scrub mee. Deze heeft wat dezelfde substantie dan mijn favoriete scrub uit de Pink Grapefruit lijn en daar ben ik heel erg blij mee. Dit wordt éen van mijn favorieten denk ik.

the body shop wild argan oil rough scrub


Ook de shower oil belandde in mijn winkelmandje. De goddelijkheid van hun gewone douchegels, gecombineerd met de zachtheid van argan olie, I'm in!

the body shop wild argan oil rough scrub

Als laatste nam ik ook nog de Bubbling Bath mee. Lekker broebelen tussen de bubbels in het water!

the body shop wild argan oil bubbling bath

Binnenkort komt er een filmpje online waarin ik alle producten aan jullie voorstel en ze ook wat zal demonstreren!

Wat zijn jouw favoriete producten uit deze heerlijke, nieuwe lijn?

Share:

3 reacties

  1. Deze lijn ruikt echt zo lekker! Ik heb ze pas op de ferry geroken echt, ZAAAALIG. Ik ga binnenkort ook nog een heleboel inslaan denk ik! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De geur is echt héérlijk hé! :-)

    BeantwoordenVerwijderen