Review: By Terry Ombre Blackstar "Misty Rock".

Cream oogschaduws zijn momenteel toch wel hét van hét. Ze brengen makkelijk aan en werken vooral heel snel wanneer je geen zin hebt om een hele ooglook in elkaar te flansen. De By Terry Ombre Blackstars zijn de laatste tijd echt overal en bijna elke beautyblogger vindt ze fantastisch. Ze zijn niet goedkoop, dus toen er laatst een fikse kortingsactie was bij Ici Paris XL maakte ik er maar al te graag gebruik van en bestelde ik de kleur Misty Rock. Benieuwd of dit product écht zo goed is als iedereen zegt? Lees dan snel even verder!


review by terry ombre blackstar misty rock


review by terry ombre blackstar misty rock

review by terry ombre blackstar misty rock

review by terry ombre blackstar misty rock

review by terry ombre blackstar misty rock

review by terry ombre blackstar misty rock


De verpakking is alles wat je van een luxeproduct mag verwachten. De cream oogschaduw komt in een prachtige gouden huls en aan de dop kan je zien met welke kleur je te maken hebt, altijd handig. Wanneer je het product sluit, heeft het zo'n aangename "klik" als je snapt wat ik bedoel. Call me crazy, maar ik vind dat een verzadigend geluid wanneer het op make-upproducten aankomt.

Ik heb altijd wat een haat-liefde verhouding gehad met cream oogschaduws. Kleurkeuze tot en met, maar ik vond er maar heel weinig die een hele dag mooi bleven zitten. Met oogschaduw erover gaat alles goed, maar ik gebruik cream oogschaduws toch meestal om een snelle ooglook te dragen en ze dus op zichzelf te dragen. Gedoe met oogschaduw is dus geen oplossing. Ook, hoe breng je die dingen nu handig aan?

Ik was aangenaam verrast toen ik dit product de eerste keer aanbracht. Sowieso hebben we hier te maken met een prachtige kleur. Misty Rock is vooral een taupe kleur met een prachtige parelmoer glans, maar afhankelijk van de lichtinval ziet hij er meer taupe of bruin uit, écht uniek. Ik breng het product rechtstreeks aan met de stick. Dat hoeft zeker niet netjes, want ik blend het daarna uit met mijn MAC 217 kwast, zodat alles mooi geblend en zacht is. Het effect: een prachtige zachte gloed Misty Rock.


review by terry ombre blackstar misty rock

review by terry ombre blackstar misty rock

review by terry ombre blackstar misty rock

by terry ombre blackstar misty rock swatch

review by terry ombre blackstar misty rock

review by terry ombre blackstar misty rock

review by terry ombre blackstar misty rock

review by terry ombre blackstar misty rock

review by terry ombre blackstar misty rock


Ik moet zeggen dat dit de beste cream oogschaduw is die ik ooit heb getest, en geloof mij, er zijn er al heel wat de revue gepasseerd. Dit product gaat bij mij zelden in de lijntjes zitten en ziet er dus nooit rommelig uit. Het is het ideale product om een snelle look te creëren en je moet er niet naar omkijken doorheen de dag.


review by terry ombre blackstar misty rock


Je kan dit product niet budget noemen. Voor één Ombre Blackstar betaal je €30,00, te koop in de parfumerie (ik kocht de mijne op de webshop van Ici Paris). Daarom raad ik je aan te wachten tot een kortingsactie, dan kan je toch enkele eurootjes van de prijs afknabbelen.


Wat zijn jouw favoriete cream oogschaduws? 

Share:

6 reacties

 1. Lijkt me een super fijn product, jammer wel van de prijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt heel erg op mijn Laura Mercier Caviar Stick in Amethyst. Ben daar ook heel tevreden van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi product lijkt mij!

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De beste en mooiste cream oogschaduw ooit voor mij! Beste € 30 ooit gespendeerd! ;)

  BeantwoordenVerwijderen