Review: L'Oréal La Palette Nude Rosé.

De meeste make-upproducten worden eerst gelanceerd in de US en in de UK alvorens wij ze eindelijk kunnen bewonderen. Dit geldt ook voor het L'Oréal La Palette Nude pallet. Ik had er de Britse Youtubers al volop horen over praten op hun Youtube kanaal en op hun blog. Vorige week spotte ik het ineens bij Di en mijn hart maakte een klein vreugdesprongetje. Ik zag er waarschijnlijk een béétje te excited uit, want ik liep zo ongeveer naar het pallet. Vandaag vertel ik jullie wat ik van dit palletje vind. Lees je snel even mee?review l'oréal la palette nude rosé


review l'oréal la palette nude rosé

review l'oréal la palette nude rosé

review l'oréal la palette nude rosé


We worden ondertussen overspoeld door de neutrale oogschaduwpalletjes en het lijkt wel alsof elk merk wil meegenieten van de roem van Urban Decay. Ik hoopte al met heel mijn hart dat dit niet het zoveelste neutrale palletje in een reeks van velen zou zijn.

De verpakking vind ik echt héél geslaagd. Het is een glanzend zwart doosje met gouden opschrift. Ik vind het er heel leuk en schattig uitzien. Ook is het een heel smal en compact palletje, dus ideaal om mee te nemen op weekend!

Dit palletje bevat 10 prachtige neutrale kleurtjes, en we zien toch wel dat er een roze ondertoon heerst. Toch hebben we een mooie mix van kleuren met een warme ondertoon (de linkse helft) en kleuren me een koele ondertoon (de rechtste helft). Ook zijn er oogschaduws met een glansje, andere zijn volledig mat, echte metallic kleurtjes zitten er gelukkig niet in.

Wat ik in andere palletjes vaak mis, zijn kleuren die je kan gebruiken als overgangskleur in je arcadeboog. Door een overgangskleur aan te brengen blenden de oogschaduws net iets makkelijker en vormt de ooglook een mooi geheel. Daar heeft dit palletje handig op ingespeeld door een drietal kleurtjes in het palletje te steken die hiervoor kunnen gebruikt worden en gelukkig ook volledig mat zijn.review l'oréal la palette nude rosé

review l'oréal la palette nude rosé

review l'oréal la palette nude rosé

review l'oréal la palette nude rosé

review l'oréal la palette nude rosé

review l'oréal la palette nude roséNatuurlijk heb ik dit palletje al enkele keren op de ogen gebruikt, en ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast! Ook al lijken sommige oogschaduws wat minder gepigmenteerd, je kan ze allemaal heel mooi opbouwen tot een mooi gepigmenteerde kleur. Vooral de taupe kleurtjes en de vierde kleur vallen heel goed in de smaak.


review l'oréal la palette nude rosé

review l'oréal la palette nude rosé

review l'oréal la palette nude rosé

swatches l'oréal la palette nude

swatches l'oréal la palette nude


Ik ben echt énorm tevreden over dit palletje. De oogschaduws hebben voor mij de juiste pigmentatie en ze hebben totaal geen fall-out, wat toch ook een belangrijk punt is. Ik zou dit palletje zeker en vast aanraden. Je kan het vinden bij Di voor de prijs van €20,99. 

Wat vind jij van dit palletje? 

Share:

8 reacties

 1. Heb je ook een swatch foto? Kwestie van een idee te hebben van de pigmentatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi palette!
  veel verschillende kleurtjes

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi!

  Ik was benieuwd naar welke lippenstift je daar draagt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie palette! De kleuren vind ik erg mooi, maar het pigment iets minder helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie in de ooglook bijna niks terug van de kleurtjes. Zoals hierboven al aangaf zouden swatches wel handig zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aangezien het toch meermaals gevraagd wordt, zet ik er zo snel mogelijk nog swatches bij.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen