De niet-concealer nude lipsticks!

Iedereen draagt graag eens een subtiele lipkleur. Nude is dan een prima optie, maar zo een concealer nude kleur? Neeeeh. Vandaag zet ik voor jullie mijn favoriete nude lipsticks op een rijtje (en nee, ze doen er je niet half dood uitzien!). Kijken jullie even mee?

favoriete nude lipsticks


favoriete nude lipsticks

Vloeibare lipsticks zijn volledig mijn ding. De L'Oréal l'Extraordinaire lipstick in de kleur Nude Vibrato is een perfecte peachy-nude kleur. Hij ziet er glossy uit op de lippen, maar is totaal niet plakkerig en blijft een lange tijd zitten. Yeah!

favoriete nude lipsticks

Een iets meer "aanwezige" nude kleur is Bare All van Sleek. Deze heeft meer een bruinige-roze ondertoon. Deze is volledig mat, maar droogt je lippen niet uit, wat mooi meegenomen is. Doordat hij mat is blijft deze ook een geruime tijd zitten en eerlijk, wie wil dat niet?

favoriete nude lipsticks

Twee héél natuurlijke nude lipkleurtjes zijn de Dior Addict Extreme lipstick in Incognito en de L'Oréal Collection Privée lipstick in J Lo's Nude. Deze zijn wat transparanter dan de andere 2 lipproducten, maar zijn héél erg voedend. Beiden behoren momenteel tot mijn favoriete lipproducten en dat wil bij mij, een echte lipstick junkie, al heel wat zeggen. Beiden zijn vrij neutraal van ondertoon en zorgen voor een "my lips but better" kleurtje.

favoriete nude lipsticks

Heb jij een favoriete nude lipstick/gloss kleurtje? 

Share:

7 reacties

 1. Telkens als ik een artikeltje van je als lipstickjunie lees, heb ik altijd de neiging om lipstick te kopen (en dat gebeurt dan ook altijd!) Maar nu moet ik ze eerst eens leren en beginnen dragen eer ik er nieuwe koop best, want ik heb zoveel spullen thuis dat ik best eens eerst wat begin op te maken eer ik weer nieuws ga halen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ben benieuwd hoe al deze kleurtjes je staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die van l'oréal ziet er echt supergoed uit , is die nog verkrijgbaar in de winkel of was dit een limited collectie ?! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je ze niet op je lippen toont! Mooie productfoto's :)

  BeantwoordenVerwijderen