3de nominatie "Liebster Award"

Wow! Ik ben deze week voor de derde keer "genomineerd" voor de Liebster Award. Deze Award samengevat : door bloggers, voor bloggers. De bedoeling is dat je enkele leuke vragen beantwoord van diegene die je heeft genomineerd en dat je zelf terug enkele personen nomineert die dan jouw vragen kunnen beantwoorden. Leuk toch?! Klik snel even verder!
Ik werd deze keer genomineerd door Beautybycynthia. De tweede keer werd ik door SweetSparklySerendipity. Omdat haar nominatie toen vrij dicht op de vorige kwam, heb ik er toen geen artikel over geschreven, maar wel heel erg bedankt hoor!

De regeltjes : 

 • Noem de persoon die jou genomineerd heeft.
 • Beantwoord de 11 vragen die zijn gesteld.
 • Nomineer 9 bloggers met 200 of minder volgers.
 • Stel deze bloggers 11 vragen.
 • Breng deze bloggers op de hoogte.

 1. De vragen

Wat vind je het leukste aan bloggen?

Het leukste aan bloggen vind ik dat ik er mijn creativiteit in kwijt kan. Ik ben door mijn blog heel vaak bezig met wat mij het meeste interesseert, namelijk beauty , make-up, haar,... en dat vind ik echt enorm fijn. Wat nog heel erg leuk is , zijn de reacties die ik krijg op mijn blogposts. Het doet heel erg veel deugd wanneer mensen zeggen dat ze het artikel fijn vonden, of dat je een leuke blog hebt.

Wat was de eerste blog die je volgde?

Ik denk,...beautygloss.nl . Ik volgde dan vooral eerst haar filmpjes, maar daarna natuurlijk ook haar fantastische blog. Dat was de eerste blog waarvan ik de artikels ook echt  "intensief" las.

Wat is jouw favoriete Youtube kanaal?

Hoh, dat is een moeilijke, maar ik denk Zoella. Zij heeft mij een stuk geleerd dat jezelf zijn gewoon heel erg belangrijk is en dat het niet uitmaakt als je een beetje de uitzondering op de regel bent. Thanks!

Jeej of neej : een legging als broek?

Zeker een jeej , maar enkel als je het goed combineert en geen panty als legging begint te gebruiken. Ik ben trouwens dol op die van de Zara , die zijn nog vrij dik, je ziet er geen rare vormen in en zijn super comfy!

Mijn grootste fashion flater.

Hoh, da's een moeilijke. Ik kan mij herinneren dat ik, toen ik jong was, een donkerbruine velours broek had, met wat kant onderaan en olifantenpijpen. Héél charmant.

Waar mogen we jouw voor wakker maken?

Ashton Kutcher in the house?

Wat is de laatste stad geweest waar je lekker bent gaan shoppen?

Gent! Heel erg leuke stad om te winkelen, al moet natuurlijk het weer een beetje meezitten! Maar, geen erg als het regent hoor, de Lush en Zara zijn niet ver weg!

Wat was jouw laatste miskoop?

Een rode trui van de H&M. Rood is niet echt een kleur dat ik vaak draag, dus ik dacht dat het tijd was voor wat verandering, maar nee, ik heb hem nog geen 1 keer gedragen.

Waar kun jij niet zonder de deur uit?

Make-up : mascara
Voor de rest moet ik sowieso mijn telefoon altijd bij me hebben, ik voel me heel ongemakkelijk als ik hem thuis vergeten ben!

Wat is jouw favoriete nummer op dit moment?

Ik ben de laatste tijd een grote fan van Bastille geworden, dus liedjes zoals "Pompeii"en "Laura Palmer" vind ik echt fantastisch!

       2. Mijn genomineerden!


Aangezien ik al eens mensen getagd heb, weet ik niet of iedereen nog onder dat aantal volgers zit, dus geen idee of ik aan 9 mensen ga geraken, dus ik ga gewoon enkele mensen nomineren.


Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties

 1. Leuk om te lezen, leuk ingevuld ook.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Fien, dankje om mij te taggen! Ik ga nog even kijken of ik hem doe want ik heb hem al een aantal keer gedaan in mijn 'blog carrière', haha. Maar wel heel leuk ingevuld! xx

  BeantwoordenVerwijderen