Hot or not : Hema Illuminating Cream!

Ik ben dol op wat highlighter : je ziet er direct een stuk gezonder uit en je hebt een mooie glow op je gezicht. Onlangs kwam ik bij Hema deze Illuminating Cream tegen : een vloeibare highlighter. Benieuwd of deze aanslaat of niet? Lees dan snel even verder!
Verpakking

Ik vind dit nog een mooie verpakking wanneer we spreken over een budgetmerk : slanke tube, zwarte dop en een plastic stukje waar je het product kan zien zitten. Het product komt eruit langs een heel smal buisje : ideaal om goed te kunnen doseren.Werking en kleur

Zoals je kan zien is dit meer een neutrale, beige highlighter . In de verpakking ziet hij er vrij subtiel van shimmer uit. Maar dan : op de swatch op mijn hand kan je zien dat dit product van kleur eigenlijk vrij transparant is en dat er enkele nog heel aanwezige shimmer overblijft. Ik heb het 1 keertje geprobeerd op mijn gezicht en zag er jammer genoeg klaar uit om boven aan het plafond te hangen in 1 of andere discotheek als discobal. Not so cute.Het product blend op zich dus wel goed uit, maar alle kleur gaat verloren, terwijl het net de basiskleur is dat me het meeste aansprak in dit product. 

Ook is dit product vrij waterig : eens op je vinger voel je het eigenlijk verdwijnen. 

Besluit

Voor mij is dit een "not". Het idee was goed, tot in de verpakking zag het er goed uit, maar de werking valt me tegen.  Dit product zou ik dus overslaan.

Wat is jullie favoriete highlighter? Laat het even achter in de reacties!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

7 reacties

 1. Maar wacht is dit nu een soort van sticky gloss achtige highlighter ? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad : je kan het beschouwen als een vloeibare highlighter in een tubetje! :)

   Verwijderen
 2. Wat jammer dat hij tegenvalt. Het had anders een leuke toevoeging kunnen zijn aan mijn highlighter stash (ik spreek van een lichte highlighter verslaving :) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij zag er zo mooi uit in de verpakking,... Ik ben nog steeds op zoek naar dé ideale highlighter!

   Verwijderen
 3. Jammer, hij zag er leuk uit! Maar het is echt een beetje 'too much' inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat hij tegenvalt! Ik gebruik de vloeibare versie van ELF! Prima product voor weinig geld!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Die zal ik zeker eens uitproberen ;)

   Verwijderen