Mijn favoriete kwasten!

Vandaag is het nog eens tijd om jullie mijn favoriete kwasten van het moment te laten zien! Het is een mixje tussen iets duurdere en goedkope kwasten, om alles wat in evenwicht te houden.
Benieuwd? Lees dan snel even verder!

RealTechniques Buffing kwast


Ooh, I love deze kwast! Ik gebruik hem elke dag sinds de dag dat de postbode hem kwam afleveren! Deze kwast is ideaal voor het aanbrengen van je foundation, om je concealer uit te blenden en geeft daarenboven ook nog eens een supermooie finish!


RealTechniques Contour kwast

Dit is echt zo'n kwast dat je voor heel veel verschillende dingen kan gebruiken. Ik gebruik hem om te contouren, highlighter aan te brengen, blush aan te brengen, concealer onder mijn ogen uit te blenden, echt een hele goede kwast om in huis te halen. Alle RealTechniques kwasten zijn synthetisch, dus heel makkelijk schoon te maken!


Zoeva 317 Wing liner kwast

Dit is echt een heel handig kwastje : je kan hem gebruiken om oogschaduw langs je wimperrand te plaatsen, je wenkbrauwen in te vullen,... Deze kwasten kan je trouwens bestellen op themakeupspot.nl. Ze zijn heel betaalbaar en van een hele goede kwaliteit!
Zoeva 228 Crease kwast

Deze kwast is zo enorm zacht! Deze is ideaal op je creasekleuren uit te blenden, zodat ze mooi 1 geheel vormen en de harde lijntjes verdwijnen.Zoeva 106 Powder kwast

Ik heb reeds enkele andere poederkwasten geprobeerd, maar blijf toch steeds teruggrijpen naar deze. Hij is terug heel erg zacht, en ik gebruik hem , naast gewoon om poeder aan te brengen, ook om mijn bronzer aan te brengen ; zo krijg ik een hele warme gloed op mijn gezicht zonder echt te contouren. Contouren is namelijk meer je gezicht vorm geven.MAC 217 Blending kwast

Ik heb niet veel kwasten van MAC , maar deze ben ik steeds meer en meer gaan appreciëren. Met deze kwast kan je een oogschaduw over je gehele bewegend ooglid aanbrengen in een mum van tijd, of heel precies je creasekleur aanbrengen. Hij is iets prijziger, maar ik zou hem wel zeker aanraden!Zo, dit waren mijn favoriete kwasten, welke staan nog op jouw wishlist?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties