Nails Of The Day : Catrice Miami Pink!

Wow, dit artikel is lang geleden! Aangezien ik een hele tijd mijn nagels eens heb laten ademen en daarna gelnagellak heb gedragen is het een tijdje geleden dat jullie een Nail Of The Day artikel hebben gezien. Wel, vandaag is-ie er terug! Ik nam onlangs dit prachtige lakje van Catrice mee met de naam "Miami Pink".
Ik ben geen held als het op nagels lakken aankomt, ik lak altijd de helft van mijn vingertoppen ook mee. Tjah, wat doe je eraan?

"Miami Pink" is een fuchsia roze kleur met zilveren/ blauwe shimmers in, heel erg mooi, maar een moeilijk kleurtje om mooi op de foto te krijgen!
In deze foto kan je de blauwe schijn heel goed zien, het is echt een aparte kleur, wat ik in eerste instantie niet had verwacht van een vrij goedkoop merk als Catrice.

Jammer genoeg is dit een vrij sheer lakje. Op deze foto's heb ik 2 laagjes aangebracht, ik heb al een keertje met 3 laagjes geprobeerd, maar dan is hij nog niet helemaal dekkend. Zeker niet als je wat langere nagels hebt. 

Zo, dit was het alweer! Bedankt voor het kijken en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties