Mijn make-up organization!

Ik heb eindelijk mijn make-up collectie min of meer ingedeeld zoals ik ze wil. Als je mijn make-up collectie filmpje hebt gezien, heb je toen ook gezien dat ik een grote kast moest delen met de mama. Omdat ik net iets te veel spullen verzamelde , had ik echt nood aan een apart plaatsje om al mijn make-up, huidverzorging,... te kunnen plaatsen. Benieuwd hoe me dat (eindelijk) gelukt is? Lees dan snel even verder!
Ik heb dit kastje gehaald bij de Ikea, de naam : Expedit open kast in de witte kleur. Ik heb er zo al vier staan op dezelfde kamer waar ik mijn schoolboeken in bewaar, dus was het enigszins logisch dat ik in dezelfde kleuren en hetzelfde model voortging.De 2 blauwe ladekastjes die je ziet, had ik hiervoor al, en omdat ik ze eigenlijk wel praktisch vind , heb ik ze gewoon gehouden. Enkel voor mijn lipsticks zou ik nog iets anders willen, nu ligt het allemaal wat door elkaar, dus als iemand een tip heeft , laat ze dan zeker weten bij de reacties!


Naast de blauwe ladekastjes zie je smalle witte bakjes. Deze zijn uit een stof gemaakt die je heel makkelijk kan schoonmaken, en met al die beautyspulletjes is dat geen overbodige luxe!
De 2 grote witte bakjes onderaan kwamen in dezelfde set.
Om het geheel toch wat op te fleuren, heb ik de 2 kleine witte bakjes gebruikt om mijn kwasten in te steken en andere kleine prularia, zoals make-up slonsjes, wattenstaafjes, wattenschijfjes,...
Daarvoor heb ik mijn 2 favoriete parfums van dit moment neergezet , namelijk TBS Japanese cherry blossom en White Musk Smoky Rose eau de parfum.Zo, dit was het voor vandaag! Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

4 reacties

  1. Wat een leuke opbergmethode. Ik ben nog steeds op zoek naar een leuke kast waar ik mijn spulletjes in kan opbergen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke opbegmethode. De kastjes van Ikea zijn echt ideaal om je make-up in op te bergen.

    BeantwoordenVerwijderen