Review : L'Oréal Caresse lipstick "Lovely Rose"

You know me and my lip products,... Ik kan me nooit bedwingen als ik een nieuw mooi kleurtje zie, ook al heb ik er echt genoeg. Wat me enkel nog "ontbrak" in mijn collectie was een mooie neutrale lipstick met een zachtroze ondertoon, maar die me niet heel bleek deed lijken. En toen kwam ik deze beauty van L'Oréal tegen, benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!
Ik vind het altijd heel erg moeilijk om de juiste lichtroze lipstick te vinden voor mijn huidskleur. Wanneer de ondertoon te geel is, zie je dat direct aan de kleur van je tanden, is hij té blauw, kan hij er een beetje raar gaan uitzien. Toen ik deze zag , leek hij me meteen heel erg mooi.

Verpakking

De verpakking bij L'Oréal is net altijd dat tikje meer luxueuzer dan van de andere drugstore merken. Inderdaad, je betaalt wel wat extra voor de verpakking. Deze heeft een mooie lichthouden verpakking, en ook het labeltje ziet er heel mooi en glanzend uit. 
De lipstick zelf is niet erg schuin afgesneden, maar zoals de Revlon lipbutters, en ik vind dat persoonlijk heel fijn werken. Werking

Ik heb nog een andere lipstick uit deze collectie "Hypnotic Red", en die beviel me al heel erg. Deze lipsticks zijn énorm hydraterend en voelen bijna aan als een lippenbalsem. Daardoor brengen ze heel makkelijk aan en hoef je niet per se een spiegel te gebruiken. Ze hebben een heel erg mooie glans, maar deze kleur heeft totaal geen shimmer, wat het voor mij alleen maar mooier maakt. "Lovely Rose" is een erg mooie babypink kleur met de juiste glans en de juiste ondertoon. Hij is perfect om elke dag te dragen en mee te nemen in je handtas als go to lipstick!Prijskaartje : €13,99 bij Kruidvat. Ze zijn ook verkrijgbaar bij Di in België.


Ik zou deze lipstick dus zeker aan iedereen aanraden. Ze zien er heel mooi uit en ze geven je lippen een heel mooie look!

Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

6 reacties

 1. Ik vind hem wel mooi alleen de verpakking niet echt.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje! Gebruik hem zelf bijna elke dag =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De verpakking vind ik maar niks.. maar wat een prachtig kleurtje.. klinkt goed!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja je moet er wat voor zijn, in het echt is het wel nog mooier! :)

   Verwijderen