Mijn beauty iconen!

Je hebt op elk gebied wel mensen waar je een voorbeeld aan neemt, of die je inspireren. Op beautygebied hebben we een rijke geschiedenis aan zo'n mensen, die het tot echte iconen gebracht hebben. Elk van de iconen die ik jullie ga tonen, hebben iets of tonen iets waar ik erg van hou. Benieuwd wie dat zijn? Lees dan snel even verder!
Ik ben heel erg klassiek op dit gebied, maar voor wie er nog niet mee vertrouwd zou zijn ; hier volgen voor mij dé beauty iconen van onze geschiedenis.

Beauty icoon 1 : Audrey Hepburn
Audrey Hepburn, die kennen we allemaal van de film "Breakfast at Tiffany's". Waar zij het meest bekend om staat : haar énorm mooie wenkbrauwen. Zij had echt hele volle wenkbrauwen , en laat dat nu juist een trend zijn die de laatste jaren ook erg in is, en waar ik ook echt van hou. Ik probeer de mijne zo vol mogelijk te laten lijken, maar ze moeten er natuurlijk wel natuurlijk blijven uitzien. 

Beauty icoon 2 : Marilyn Monroe


Marilyn Monroe, dat staat voor mij gelijk met de idéale rode lipstick. Een hele tijd geleden maakte Lisa Eldridge, een Britse make-up artist een filmpje over hoe de make-up van Marilyn Monroe opgebouwd werd. Dat was zooo interessant, echt de moeite waard om eens op te zoeken. De vorm van haar lippen was nagenoeg perfect, natuurlijk wel met de nodige trucjes, maar toch. Aangezien ik écht van rode lipstick hou én van de figuur van Marilyn Monroe, kon zij in dit lijstje niet ontbreken.

Beauty icoon 3 : Brigitte Bardot
Wanneer je eyeliner zegt, zeg je Brigitte Bardot. Haar looks draaiden heel erg om de ogen, de rest van het gezicht werd eigenlijk vrij neutraal gehouden. Iets anders waar ik direct aan denk , is volumineus haar. Het werd waarschijnlijk getoupeerd , maar ik vind het prachtig. Het is geen alledaagse look, maar hé, eens buiten je comfortzone gaan is heus oké!

Bron : foto's via Google afbeeldingen

Wie zijn jouw beauty iconen? Laat ze hieronder achter!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende! 
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties