Face of the day : New Year's Eve!

Gelukkig Nieuwjaar allemaaaaal! Ik hoop dat jullie een hele fijne tijd hebben/hebben gehad. Vandaag heb ik voor jullie mijn Face of the day van Oudejaarsavond. Ik ben eigenlijk vrij klassiek gegaan : rode lippen, bronzy kleurtjes op de oogleden,... Maar toch vond ik hem de moeite waard om aan jullie te laten zien. Er staat trouwens een tutorial van deze look op Youtube! Benieuwd wat ik ervan gemaakt heb en welke producten ik heb gebruikt? Klik dan snel even verder!Gebruikte producten :

 • La Roche Posay Nutritic Intense Dagcrème voor droge tot zeer droge huid
 • Bourjois healthy mix foundation (52 Vanille)
 • Maybelline age rewind undereye concealer (light)
 • Sleek face contour kit (light)
 • The Balm Instain blush "Houndstooth"
 • Rimmel eyebrow profession eyebrow pencil (hazel)
 • Essence brow gel
 • Essence oogschaduwbasis
 • Sleek Oh so special pallet
 • Rimmel Glameyes mono oogschaduw "Tribute"
 • Max factor clump defy mascara (black)
 • Catrice Kohl eyeliner (Chocwaves)
 • L'Oréal Shine Caresse "Juliet"

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties