Review : La Roche Posay Nutritic Intense dagcrème.

Eigenlijk is de naam van het product nog een stuk langer , om volledig te zijn : La Roche Posay Nutritic Intense in-depth nutri-reconstituting cream. Dat was een mondvol! Jammer genoeg is mijn geliefde Caudalie Vinosource crème sorbet op, en na 3 tubetjes vond ik het eigenlijk wel eens tijd om eens iets nieuw uit te proberen. Daarom toon ik jullie vandaag deze dacrème! Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!


La Roche Posay was voor mij altijd een merk waar ik alleen buitenlandse Youtubers over hoorde praten, in België was het nog niet zo bekend. Tot ik 2 weken geleden bij iU binnenstapte , een skincare en wellbeing shop.


Verpakking


Deze crème komt in een tubetje , wat ik persoonlijk veel fijner vind werken dan een potje. Het is een stuk hygiënischer , en ook handiger als je het zou willen meenemen.


Werking


De Caudalie crème heb ik altijd heel fijn gevonden, maar hij is net iets te licht als je spreekt over het niveau van hydratatie. Hij is heel luchtig en daarom meer geschikt voor de warmere maanden. Omdat mijn huid op dit moment toch heel wat hydratatie kan gebruiken, komt deze crème eigenlijk als geroepen. Deze heeft een iets dikkere structuur (meer wat je van een bodylotion zou verwachten). Desondanks is hij totaal niet vettig en trekt hij snel in. Ik breng direct na het aanbrengen van deze moisturizer mijn foundation aan , en dit werkt echt prima. Deze crème is van een speciale lijn voor mensen met een droge tot zeer droge huid , dus ideaal voor ons, mensen met een zeer droog in gevoelig huidje in de winter.Dit is dus een hele fijne crème. Ook is de geur lekker subtiel, dus voor mensen die niet goed tegen zwaar geparfumeerde gezichtsverzorgingsproducten kunnen, is dit wel een oplossing.

Ook de prijs viel vrij goed mee , ongeveer €12,00 (in dit tubetje zit 50 ml)
, wat ik toch erg vind meevallen voor een apothekersmerk.

Heb je hetzelfde huidtype als ik , dan is dit product zeker eens het proberen waard.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties

  1. Leuk! Ziet er een goede crème uit! Mijn huid heeft wel nood aan genoeg hydratatie!

    Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

    BeantwoordenVerwijderen