Mijn bucket list.

Iedereen heeft wel van die projecten of dingen die je ooit eens wil doen. Een grote reis maken, een vooropgesteld doel vervullen, je inzetten voor een goed doel. Wel, ik heb er ook een paar en het leek me wel eens leuk om die op papier (of zeg maar scherm) te zetten.
Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Plaatsen die ik ooit eens wil bezoeken

Vaticaanstad : Het klinkt misschien een rare keuze. Toen ik 2 jaar geleden op eindejaarsreis naar Italië ging, vond ik het heel jammer dat ik Rome en Vaticaanstad niet heb gezien. Ik vind het gewoon van die plaatsen die je ooit eens moet gezien hebben. 1 ding is zeker : ik heb de eindejaarsreis met de bus gedaan (een rit van 14 uur) en ik zou deze keer toch een ander vervoersmiddel kiezen.

Londen : Eerlijk, een uur op de trein en je bent in hartje Londen. En toch is het er nog nooit van gekomen. Ik vind het gewoon zo'n prachtige stad. Het is een stad die geschiedenis uitstraalt, en bovendien kan je wel lekker wat shoppen op Oxford Street!

New York : Dit is echt een droom, maar ik vrees dat het bij een droom zal blijven. Het is "the city of dreams" voor velen van ons. Het is een stad die je constant ziet in films, series,... en het spreekt tot de verbeelding. Jammer genoeg heb ik hardnekkige hoogtevrees en de enige manier om me in een vliegtuig te krijgen is waarschijnlijk me vol te proppen met kalmeerpillen, en dat is toch ook niet zo ideaal.

Dingen die ik ooit eens wil doen

Zoals ik al zei, heb ik een enorme hoogtevrees, en toch lijkt bungeejumpen me heel erg tof. Dat moet toch een kick geven? Het zal voor binnen enkele jaren zijn, want nu kan ik mezelf er nog niet helemaal toe aanzetten.

Planouder : Plan International is een organisatie waar je planouder kan worden , dit wil zeggen dat je een kind in armoede steunt voor een bepaald bedrag per maand. Dit vind ik echt een heel mooi intitiatief. Stel dat je 25 euro per maand uitgeeft, daar gaan we nog niet van versuikeren.


Dit is tot nu toe mijn lijstje. Door de jaren heen zullen er zeker nog dingen bijkomen, maar deze ervaringen lijken me al supertof.

Heb jij ook zo van die dingen die je écht ooit eens wil gedaan hebben? Laat het dan zeker weten in de reacties!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties