Mijn favoriete make-up merken!

Op zoek naar een make-up merk dat bij jou past. Er zijn wel honderden make-up merken op de markt ; van budget naar goedkoop, van mooie verpakkingen naar afschuwelijke verpakkingen. Noem maar op. Vandaag toon ik jullie wat mijn favoriete make-up merken zijn en waarom. Benieuwd? Lees dan snel even verder!MAC cosmetics

Het is wat een cliché, maar ik kan er uiteindelijk toch niet omheen. Toen ik net begon met make-up (een viertal jaar geleden), was MAC het enige merk waar je op Youtube over hoorde. Iedereen had er hopen producten van en ravede er volop over. Ondertussen is die trend wel wat veranderd. Er zijn meerdere high-end merken die echt gegroeid zijn in deze tijdspanne, en dan spreken we bijvoorbeeld over merken als The Balm, Too Faced, Benefit,... 

Mijn favoriete producten van MAC zijn zeker en vast hun blushes,lipsticks, het Studio Fix poeder en oogschaduws. In alle drie deze categorieën heb je een enorme ruime keuze. Nog een voordeel : je kan hun producten zowel kopen in hun winkels als in hun webshop!
Bourjois

Bourjois was voor mij één van de merken dat alles op alles gezet heeft. Hun producten zijn aantrekkelijker geworden, hun collecties zijn beter samengesteld. Hun verpakkingen zijn ook heel aantrekkelijker. Het is een iets duurder merk van de drogisterij, maar hun prijs is wel rechtvaardig voor hun producten vind ik.

Mijn favoriete producten zijn de "Healthy Mix" foundations en de Color Boost lipsticks.

Rimmel Londen

Rimmel is mij vooral opgevallen sinds het jaar 2012. Toen kwamen ze uit met een hele hoop nieuwe producten : de Apocalips lip lacquers, enkele nieuwe foundations, leuke nagellakjes. Eind 2012 kwamen ze uit met een vernieuwde versie van hun Moisture Renew lipsticks en dat zijn echte toppers! Het is een merk dat vrij betaalbaar is, maar waar je toch een goede kwaliteit krijgt voor je geld.

Mijn favoriete producten zijn de Apocalips lip lacquers en de Moisture Renew lipsticks.
Catrice


Er zijn enkele merken die in de running waren voor de beste, goedkoopste merk. Essence stond natuurlijk in de lijst, maar ik ben al meerdere malen teleurgesteld geweest met Essence producten dan met Catrice producten. Waardoor Catrice vooral een streepje voor heeft , is de verpakking, die ziet er net wat meer afgewerkt en luxueuzer uit dan de Essence producten.

Mijn favoriete producten : de Camouflage concealer , de nagellakjes en de lipsticks.


En wat zijn jouw favoriete make-up merken?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende! 
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties

  1. Ik heb goede ervaringen met Essence, Catrice en NYC. Allemaal budgetmerken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. MAC, Catrice en Chanel zijn mijn favoriete merken.. Dior op het gebied van mascara X

    BeantwoordenVerwijderen