How to : simpel & fresh make-up!

Je hebt het vast ook al een keertje meegemaakt : je staat 's morgens op en denkt 2 dingen. Ten eerste : ik zie er niet uit. Ten tweede : ik heb geen zin om make-up op te doen. Ja, dan zit je natuurlijk in een dilemma. Vandaag heb ik enkele tips zodat je een snelle en frisse make-up look kan maken in een korte tijdspanne. Benieuwd welke producten ik hiervoor gebruik? Lees dan snel even verder!


Tip 1 : Een glowy foundation.

Als eerste gaan we beginnen met een mooie glowy foundation, als je hier fan van bent natuurlijk. Ik heb een vrij droge huid en dan merk ik dat een foundation als deze me toch net dat tikkeltje méér geeft, net die mooie glos. Ik gebruik de Healthy Mix foundation van Bourjois.
Natuurlijk willen we ook wakker lijken (misschien wakkerder dan we in werkelijkheid zijn). Een highlighting concealer is dan ideaal om onder je ogen te gebruiken. Ik gebruik hier de Anti - age undereye concealer van Maybelline. Deze heeft een sponsje als applicator, waardoor hij heel fijn aan te brengen is op de juiste plaats.Tip 2 : Snel je ogen wat definiëren.

 Wanneer het snel moet gaan, zit ik niet graag te knoeien met oogschaduw. Dan kies ik standaard voor wat eyeliner. In dit geval ging ik voor de Master Precise liquid eyeliner , waarmee ik een lijntje plaatste bij mijn bovenste wimperrand , én een kleine wing (dit kan je natuurlijk zelf kiezen).


 Onder mijn ogen wou ik toch wat definitie , maar op een snelle manier. Daarom ging ik voor deze Scandaleyes Waterproof eyeliner van Rimmel in de kleur Bronze , en ik bracht hem onder mijn onderste wimpers aan.Om de ogen af te werken, gebruikte ik mijn favoriete mascara van het moment : de Max Factor slump defy mascara. Deze geeft een mooie hoeveelheid lengte en volume aan mijn wimpers, en zoals de naam het zegt, zonder klontertjes!


Tip 3 : Vergeet je wenkbrauwen niet!


Tijd voor wenkbrauwen! Wenkbrauwen framen je gezicht en doen het een pak mooier uitkomen. Ik gebruik op dit moment het allerliefste mijn Rimmel Eyebrow professional pencil in de kleur "Hazel". Deze brengt makkelijk aan en bevat veel pigment , zodat je niet eindeloos heen en weer moet blijven gaan.
Om de wenkbrauwen op hun plaats te houden, heb ik ze nog even geest met deze Essence clear brow gel ( een goedkoop product dat goed zijn werk doet!).


Om die blowy look nog wat meer te ondersteunen, nam ik deze studio blush van ELF in de kleur "Tickled pink". Een lichtroze kleur met zilveren shimmer in, ideaal voor elke dag!

Tip 4 : Shimmery blush en wat highlighter!
Omdat we de rest van onze make-up vrij simpel houden, is een beetje shapen wel op zijn plaats. Ik gebruik hiervoor mijn Sleek Face Contour Kit en met een grote fluffy kwast breng ik wat van de bronzer aan : bij mijn slapen, onder mijn blush. Dan pak ik de highlighter en breng flink wat aan op mijn jukbeenderen. Dit geeft een instant mooi en glowy effect en ik gebruik dit product letterlijk elke dag!


Als afwerking gebruiken we nog een leuke lipkleur : hier gebruik ik de Rimmel Apocalips in de kleur "Celestial".

Tip 4 : En nog een fun lipkleurtje!
Wat zijn jouw favoriete make-up producten als het snel moet gaan?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties