Review : Bourjois BB Gloss "Fair Skin"

Vandaag heb ik een erg ongewone review voor jullie klaarstaan : namelijk van een lipgloss. Je weet het of je weet het niet, maar ik ben niet de grootste lipgloss van : ze zijn me vaak té sticky, je voelt de glitter te veel,... Bourjois is 1 van mijn favoriete merken , dus als ik een nieuw glossje wou uitproberen, ging het sowieso van dit merk zijn. Ik merkte enkele hele leuke kleurtjes op, zonder enige shimmer. Benieuwd wat ik hiervan vind? Lees dan snel even verder!
Ik nam het kleurtje "Fair skin" mee (al vind ik dat nogal een rare naam voor een lipgloss), nummertje 01.

Verpakking

Ik vind de verpakking hiervan héél erg mooi. Vaak vind ik verpakkingen van lipglossjes er wat cheap uitzien, maar deze is echt heel elegant, mooi afgewerkt met het zwarte dopje en er staat ook niet té veel tekst op. Lekker eenvoudig, maar helemaal mijn stijl.Werking

Eén van de hoofdredenen waarom ik lipgloss niet zo fijn vind is omdat ze vaak heel plakkerig zijn. Nu is deze dat hélemaal niet. Halleluja! Hij is gewoon lekker zacht. In de naam van deze lipgloss zit ook de naam "BB" geïntegreerd, en dan denk ik direct aan iets luchtig, hydraterend. Wel , je kan zeker niet zeggen dat ze hun naam verkeerd gekozen hebben. Hij voelt gewoon heel erg smooth op de lippen.

Deze lipglossjes komen niet met een sponsapplicatortje, maar met een kwastje. Iets wat ik vrijwel nog nooit gezien heb bij lipproducten van de drogisterij. Daarmee maakt Bourjois toch weer een statement. Bovenop werkt dit kwastje ook nog eens heel fijn. Het is in het begin wat aanpassen, maar het went heel erg snel.Kleur

Naar wat ik gezien heb, hadden ze niet zo'n grote kleurenselectie. Wel , Bourjois, ik zou je heel dankbaar zijn moesten jullie dit assortiment uitproberen, want ik zou waarschijnlijk elke kleur aanschaffen (sorry portemonnee!). "Fair Skin" is een heel mooi roos kleurtje, medium donker. Hij heeft totaal geen shimmers. Het is een hele mooie kleur , en zeker perfect om elke dag te dragen!


Besluit


Echt, echt , echt een aanrader. Dit komt van iemand die totaal geen lipgloss fanaat is, dus neem het van mij aan dat dit een goed, kwalitatief lipglossje is!
Voor mij betekent dit nogmaals dat Bourjois echt een héél goed merk is, en daar sommige mensen echt ondergewaardeerd. Probeer het ook eens uit!

Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties

 1. Mooi glossje! Heb het al zo vaak gezien maar nooit meegenomen. Denk dat ik het de volgende keer toch maar ga kopen =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet toegeven dat Bourjois een merk is waar ik meestal voorbijloop. ik weet eigenlijk helemaal niet waarom want ik heb er nog nooit een slechte 'ervaring' ofzo mee gehad :p Ik ga er toch eens meer naar kijken want ik hoor zoveel goede dingen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga denk ik binnenkort eens een Bourjois overview doen, hoogdringend tijd! :)

   Verwijderen