Review : smartphonehoesje van jeeigenhoesje.nl + winactie!

Vandaag heb ik een heel leuk artikel voor jullie! Onlangs werd ik gecontacteerd door de Nederlandse webshop jeeigenhoesje.nl. Zij zijn een beginnende webshop met hele leuke smartphonehoesjes in hun assortiment. Vandaag vertel ik jullie er wat meer over , en lees zeker even tot het einde want er komt nog iets leuks aan!Ik heb me onlangs een nieuwe smartphone aangeschaft  : een Huawei P6. Een smartphone die nog niet zo héél lang op de markt is. Net omdat hij nog vrij nieuw is, was de zoektocht naar een deftig hoesje nog een hele klus. Standaard kwam er een doorschijnende cover bij , maar dat beschermt natuurlijk enkel de achterkant. Aangezien ik mijn smartphone voortdurend in mijn handtas heb zitten, en aangezien daar vanalles en nog wat in terechtkomt, was ik dus meer op zoek naar een flipcover.
Dit hoesje van jeeigenhoesje.nl kwam dus als geroepen. Het is een hele mooie flipcover met wit stiksel. Omdat ik een witte telefoon heb vond ik dat wel mooi passen, en geef toe : wie houdt er nou niet van een lekker roos hoesje?!

Wat een pluspunt is , is dat dit hoesje speciaal gemaakt is voor de P6, je loopt dus niet het gevaar dat je smartphone beschadigd raakt, of dat-ie er ineens pardoes uitvalt.
Ik ben niet de enige gelukkige met mijn hoesje, want ik mag dankzij jeeigenhoesje.nl een hoesje weggeven aan 1 van jullie!

Wat moet je hiervoor doen?

Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en dan maak jij misschien wel kans op een leuk hoesje voor jouw smartphone!
De winnaar wordt op 4 februari (binnen 2 weken) bekendgemaakt, dus verlies de blog zeker niet uit het oog! De winnaar mag een eigen hoesje uitkiezen op de website en dat zal dan naar jou thuis opgestuurd worden!

Veel succes iedereen!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

4 reacties

 1. Ik doe zeker mee! ^^ Een leuk hoesje is altijd welkom :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe mee :) Ik heb alles gedaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jaaaah supper! ik doe graag mee:)
  bloglovin+facebook; loubna yag
  twitter; hanan147
  loubnaloubna1@live.nl

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe ook graag mee Fien! Leuk! Dan zou ik al een hoesje bestellen voor mijn nieuwe gsm, haha. Ik heb alles gedaan! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen