Style talk : casual finds!

Eén van mijn favoriete dingen is rondhangen op fashion webshops. Ik kan uren scrollen door verschillende pagina's met kleedjes, truien, accessoires,... Vandaag toon ik jullie enkele items die me opgevallen zijn op enkele leuke websites. Benieuwd welke ik uitgekozen heb? Lees dan snel even verder!


Sinds kort is de kledij van River Island ook beschikbaar op Zalando. Natuurlijk heb ik daar direct eens een kijkje genomen en deze kledingstukken/ accessoires spreken me heel erg aan :

Ik ben al heel lang op zoek naar dé ideale shopper : een handtas waar lekker veel in kan, maar die er niet uitziet als een zak aardappelen. En ik denk dat deze shopper van River Island wel in de buurt komt.


Tartan print is een hele grote trend dit jaar , net als leggings/ broeken met een drukke print dat zijn. En ik denk dat volgende legging de twee trends perfect vertaald. Hij is vrij opzichtig, maar gecombineerde met simpele schoentjes en een simpel bovenstuk kan hij heel mooi zijn.


Ook oversized sweaters  behoren tot mijn favoriete kledingstukken. Hier heb ik er eentje gevonden met leuke details die heel leuk zou staan, zelfs bij een simpele skinny jeans!


Het is wat "River Island  overlaad" , maar dit merk heeft echt enkele leuke items in hun collectie. 
Enkellaarsjes, het is me wat. Ik ben er steeds naar op zoek maar voor de één of andere reden vind ik nooit een paar dat ik écht leuk vind. 
Dit paar echter, vind ik echt heel leuk : een mooie lichtbruine , cognac kleur die overal bij past.En wat zijn jouw favoriete trends voor deze winter? 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?Share:

1 reacties

  1. Hooo wat zien de schoenen er leuk uit! Ik ga meteen een kijkje nemen.

    BeantwoordenVerwijderen