Mijn fashion wishlist!

Vandaag is het tijd voor mijn fashion wishlist. In eerdere artikels kon je reeds beauty wislishts zien, maar natuurlijk kan ik leuke sales en mooie kledij ook niet weerstaan. Vandaag toon ik jullie enkele fashion items/ accessoires die ik me opgevallen zijn en die ik stiekem graag aan mijn kleerkast zou toevoegen. Benieuwd welke items dat zijn? Lees dan snel even verder!
Lolita's zijn een echte hype de laatste tijd, maar jammer genoeg zijn de echte wat aan de prijzige kant. Natuurlijk zijn er enkele merken en webshops die zo lief zijn geweest om er enkele na te maken. Boohoo.com bijvoorbeeld, zij hebben dit leuke paar in de aanbieding :


Leren jasjes zijn ook altijd hele leuke fashion items. Ik heb nu al 3 jaar een cognac kleurig vestje, maar die heeft ondertussen zijn beste tijd gehad, ik heb het dan ook voortdurend gedragen. Omdat ik toch al stiekem droom van de lente en de zomer , vind ik een lichter vestje altijd erg mooi , zeker als je al wat een bruinere teint hebt. Deze biker jacket komt ook van Boohoo.com


Leggings zijn geen broek, I know, maar je kan niet ontkennen dat ze heerlijk comfortabel zitten , en wanneer je ze met een langer bovenstuk combineert, kunnen ze heel mooi zijn. Om je dagelijkse look wat op te peppen, heb ik deze sparkly leggings gevonden. Ook deze zijn van boohoo.comEen mooie shopper als handtas is een echte trend de laatste tijd. Het staat mooi, er kan veel in, kortom voor mij ideaal. Ik ben nou eenmaal iemand die mijn handtas liefst zo vol mogelijk propt met als gevolg dat ik er niets in terug vind. Dit mooie ding kan je vinden op Zalando, en is van het merk "River Island".
Iedereen is fan van de Michael Kors horloges. Jammer genoeg heeft niet iedereen, inclusief ik, het budget om zo'n horloge te kopen. Gelukkig heeft Asos enkele modellen die qua design heel erg in de buurt komen. De roségouden vind ik persoonlijk het mooiste op dit moment.

En wat zijn jouw favoriete fashion trends van het moment? 
Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Share:

3 reacties