Face of the day : 06/01

Vandaag heb ik terug een Face Of The Day voor jullie! Ik wil deze meer gaan doen, zodat jullie ook kunnen zien welke dag ik zo doordeweeks draag. Ik moet zeggen, vandaag heb ik er wel wat meer werk in gestoken dan dat ik normaal zou doen. Benieuwd welke stappen ik allemaal heb ondernomen? Lees dan snel even verder!
Ik ging eigenlijk voor een wat khaki groene look op mijn ogen , vooral dan op de buitenste helft van mijn ooglid en in de crease. Hiervoor gebruikte ik de khaki groene kleur van de nieuwe Bourjois Creme to Powder oogschaduws. Over de rest van het ooglid bracht ik een champagnekleurige oogschaduw aan en over de crème oogschaduw een gelijkaardige khaki kleur. Om de ooglook nog wat meer te definiëren bracht ik een matte, donkerbruine oogschaduw aan in de crease. Als highlighter en om te kleuren nog wat meer te blenden, bracht ik een matte crèmekleur aan onder de wenkbrauwen.
Als laatste bracht ik nog wat van de donkerbruine oogschaduw aan onder mijn wimperrand en wat zwart oogpotlood op mijn bovenste wimperrand, ook ben ik hiermee aan het tightlinen geslaan.
Natuurlijk mag wat mascara niet ontbreken : ik gebruikte de Max Factor Clump Defy mascara.

Als foundation heb ik mijn Bourjois Healthy Mix Foundation gebruikt. Als concealer onder mijn ogen, rond mijn neus en op mijn kin nam ik de Maybelline Undereye brightening concealer met het sponsje.
Om het gezicht wat meer vorm te geven gebruikte ik mijn Sleek Face Contour kit om wat bronzer aan te brengen en mijn jukbeenderen te highlighten.


Als laatste : lipstick time! Om deze koraal , oranje kleur te bekomen, nam ik mijn MAC lipstick in de kleur "Ravishing".

Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties

  1. mooie look Fien! jij kan het nog opbrengen om make-up te dragen in de blok haha. ik zit in pyjama, mijn haar naar achter en met niets anders op mijn gezicht dan een bril en dagcrème! :D liefs

    BeantwoordenVerwijderen