Boots wishlist!

Jaaaa, het is eindelijk zover! Vanaf nu kan je ook bestellen in de webshop van Boots , ze shoppen vanaf nu ook naar België. Natuurlijk kon ik dat niet aan mijn neus laten voorbijgaan en zijn er reeds enkele (of zeg maar meerdere) productjes op mijn wishlist beland. Waarom speciaal op Boots bestellen? Ze hebben een hele hoop make-up producten die je ergens anders niet kan vinden. Benieuwd welke items wel al op mijn wishlist zijn beland? Lees dan snel even verder!Collection lasting perfection concealer.

Natuurlijk! Dit product is een enorme hype op youtube en beautyblogs. En dan kan ik het natuurlijk niet laten om dit product in mijn winkelwagentje te plaatsen. Jammer genoeg is hij op dit moment uitverkocht,...

Bourjois Delice de poudre bronzing powder + Bronzing primer!

De "Delice de poudre bronzing powder" is een hele bekende bronzer in beautyland. Hij ziet eruit als een chocoladereep en lijkt om van te smullen! Bronzer aanbrengen is 1 van mijn favoriete stappen in wanneer ik mijn make-up aanbreng 's morgens, dus hier ben ik heel benieuwd naar!

Als je de Chanel bronze universel kent , de crème bronzer , dan is dit misschien een goedkoper alternatief van Bourjois : de Bronzing primer!

Sleek "Rose Gold" blush.

Nog zo'n bekend product : de Sleek "Rose Gold" blush.  Het zou een dupe zijn voor de Nars Orgasm, en aangezien die een pak moeilijker verkrijgbaar is , is deze "Rose Gold" een mooi alternatief (en als hij lijkt op Pixie Pink, énorm gepigmenteerd!)

Sleek Eyeshadow Palette "Storm"

Ik heb reeds "Oh so special", maar "Storm" is toch ook een énorm bekend palletje, en zou daarom niet misstaan in mijn collectie. Er zitten hele mooie en draagbare kleurtjes bij, dus eigenlijk ideaal om als dagelijks ooschaduwpallet te gebruiken.

Smashbox Photofinish Primer "Light"


Ik heb werkelijk nog nooit een primer gebruikt. De Smashbox primers zijn énorm bekend en blijkbaar kan je ze bij Boots ook in travel size aankopen, ideaal om eens uit te proberen dus.

Revlon ColorBurst Matte Balm

Ik ben sowieso al een hele grote fan van deze lipbalm-potlood-lipstick dingetjes, en van de Revlon Matte Balm heb ik al heel veel gehoord. Zowel negatieve als positieve reacties, maar ik probeer het liever eens zelf om er goed over te kunnen oordelen.

Ken jij nog enkele beautyproducten die heel bekend zijn en ik eens moét uitproberen? Laat ze dan zeker hieronder bij de reacties achter!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties