Mijn lipproducten stash!

Het is geen geheim meer, lipproducten zijn mijn zwakke punt. Ze nemen het grootste deel van mijn make-upcollectie is  , en stiekem kan ik ook niet stoppen met ze te kopen. Daarom vond ik het wel eens tijd om mijn lipstick, -lipgloss, -... collectie met jullie te delen. Benieuwd welke juweeltjes zich allemaal in deze schatkist bevinden? Klik dan snel even verder!
Benieuwd naar mijn collectie? Klik dan even op het filmpje hieronder!Disclaimer : ik heb deze producten allemaal zelf gekocht (buiten de ELF Mineral tint in de kleur Guava). Ik wil zeker niet opscheppen met deze video en heb hem gemaakt omdat ik het zelf een leuke video vind om naar te kijken en hem met jullie wou delen.

Bedankt voor het kijken en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

6 reacties