Review : Bourjois blush "Rose coup de foudre"

Mijn liefde voor blush is de laatste tijd énorm gegroeid. Ik had 2 jaar lang slechts 2 blushes in mijn stash : MAC "Pink Swoon" en MAC "Something Special". En toen begon het,...langzamerhand bouwde mijn blushstash zich op , en sinds deze week is er weer een beauty bijgekomen : de Bourjois poederblush in de kleur "Rose coup de foudre". Benieuwd wat ik hiervan vind? Lees dan snel even verder!
Het was even een pink blush overload in mijn stash, en hoewel ik een hele mooie roze blush zag van dezelfde lijn vond ik het toch eens tijd voor een mooie, peachy, terracotta blush. Mijn oog viel direct op deze "Rose coup de foudre".


Verpakking

De verpakking is zoals we van Bourjois gewoon zijn : een rond potje, magnetisch, met een spiegeltje erin. Dat is waarschijnlijk de reden waarom veel mensen er voorbij lopen : de verpakking is niet echt spannend. Ik vind het best schattig, en het doet me wat denken aan de tijd van toen. Bij deze blush kwam ook een klein kwastje (hoe hebben ze dat daarin gepropt?), maar ik gebruik deze kwastjes niet echt.Werking

Ik wil eerst en vooral iets zeggen over de geur : hij doet mij denken aan mijn oma. Ik kan er niet aan doen, maar hij ruikt een beetje , tja, "oud". Wanneer je hem gaat ruiken, zal je wel weten wat ik bedoel ;)
Verder is dit een gebakken blush, zoals je de mineralized blushes van MAC hebt bijvoorbeeld, al zie je het de laatste tijd bij meer en meer merken voorbijkomen. Daardoor heeft hij ook wat de vorm van een half "ei" : de blush staat een beetje bol.

Deze blush is hééél gepigmenteerd. Ik dacht dat ik de meest gepigmenteerde blush al gezien had met de Sleek blushes, maar deze kan er zeker aan tippen! Wanneer je hem met je kwast aanbrengt, moet je heel voorzichtig zijn, of je kan doorgaan voor een clown.Verder is dit een heel mooie peachy, terracotta kleurtje, vrij uniek eigenlijk. Hij heeft hele mooie shimmers, maar het is niet té, je ziet er dus gelukkig niet uit als een discobal. 

Je zou dus zeggen : zoveel zit er niet in : 2,5 gram, maar je hebt zo weinig nodig, dat je er een hele tijd mee kan doen.

Hoe kan ik deze blush combineren?

Ik denk dat deze blush heel mooi zou staan met een subtiele ooglook. Laat de aandacht maar een keertje naar de wangen gaan.
Indien je er minder van aanbrengt, kan hij zelfs gecombineerd worden met een rode lipstick. Ik was heel twijfelachtig over deze combinatie, tot ik hem uitprobeerde, en het beviel me eigenlijk vrij goed. Ik vind rode lipsticks sowieso doorgaans beter staan met een huidkleurige of peachy blush i.p.v. een knalroze. 


Ik zou deze blush dus zeker aan jullie aanraden. Prijskaartje : €11,99 (kan verschillen van winkel tot winkel).

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties