Mijn favoriete webshops!

Het is weer een tijdje geleden dat ik voor jullie mijn favoriete webshops heb opgelijst, dus dat ik wat ik vandaag ga doen. Ik snuister rond op zoek naar enkele leuke items, fashion en/ of make-up, maar ik vind er ook inspiratie op om nieuwe make-up looks te maken of een leuke outfit in elkaar te steken.  Benieuwd wat mijn favoriete webshops van het moment zijn? Lees dan snel even verder!
Fashion webshops!

Boohoo.com

Boohoo.com is dé ideale webshop als je op zoek bent naar een goede brok inspiratie om je favoriete outfit op te stellen. Je vindt er duizenden verschillende kledingstukken op. Ze hebben vooral een heel goed assortiment aan kleedjes voor een leuke prijs en ook hun jassen zijn heel mooi! Ik heb hier ook zelf al kledij en accessoires van besteld en ik heb goede ervaringen met de service en dergelijke.


Asos.com

Dit is een voorbeeld van een webshop waar ik zelf nog niets gekocht heb, maar waar we wel heel veel inspiratie kan opdoen. De kledij is wat meer fashion forward dan , laat ons als voorbeeld Zalando nemen. Ook hun sieraden zijn énorm mooi en ik moet me bij elk bezoek bedwingen om toch niets bij mij voordeur te laten afleveren.
Beauty webshops!

Themakeupspot.nl!


Themakeupspot.nl is een heel leuke beauty webshop waar ze eigenlijk allemaal merken verkopen die we hier in België en Nederland normaal niet kunnen krijgen. Enkele voorbeelden : Realtechniques kwasten, Wet 'n Wild make-up, Zoeva, ... Ik heb er enkele leuke Zoeva kwasten besteld, leuke Sleek producten,... Hun assortiment breidt ook regelmatig uit, dus er is zeker voor ieder wat wils. Ook bieden ze een heel goede service, de producten komen mooi verpakt aan,... 

Cloud10beauty.com


Op deze webshop heb ik mijn Realtechniques kwasten besteld toen ik nog niet afwist van de vorige webshop. Sinds kort verkopen ze ook de beauty producten van de Kardashions,... Het grootste voordeel aan deze webshop is dat mijn bestelling hier op 2 dagen stond, en dat voor producten die van Ierland moeten komen! 

Maccosmetics.be

Deze webshop is gewoon al een juweeltje om naar te kijken. Hier doe je massa's inspiratie op voor jouw make-uplook, en ze hebben ook gewoon steengoede producten in hun assortiment. Oogschaduws in alle kleuren die je kan bedenken, een heel leger blushes en lipsticks,... wat wil je nog meer?

Zo, dit zijn mijn favoriete webshops van het moment. Heb jij nog suggesties? Laat ze dan zeker even hieronder achter!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties