Mijn beauty wish list #3!

Ik heb al enkele keren een beauty wishlist online gezet. Telkens zijn er dingen die ik kan afstrepen , maar er blijven er natuurlijk ook enkele staan. Je hebt altijd wel van die producten waar je je gedachten op hebt gezet. Vandaag deel ik met jullie welke producten dat voor mij zijn op dit moment! Benieuwd? Lees dan snel even verder!




Bobbi Brown Shimmer Brick compact


Bobbi Brown is sowieso een merk om van te smullen, maar hun shimmer bricks zien er echt uit om op te eten! Ze zijn, zoals de naam zegt, heel shimmery , en sommige kan je gebruiken als blush en highlighter in 1. 
Nu op mijn lijstje : 

bron : cosmeticary.com

Clarins Eclat minute embelliseur lèvres


Ik heb op Youtube al zoveel over deze lipglossjes van Clarins gehoord. Ik denk dat ze daar Lip Perferctors of zoiets noemen. Candy Shimmer lijkt me een heel leuk kleurtje.

Estée Lauder Daywear Sheer Tint Release SPF15

Dit is een product waar ik Nic van de Pixiwoo zusjes al herhaaldelijke keren over heb horen praten. Het is eigenlijk een soort dagcrème met een heel lichte tint, die vooral je huid er egaler en kortom , beter zou moeten laten uitzien. 

Mac Mineralize Blush "Dainty"

Dit is een blush die me al meerdere keren is opgevallen. Hij is deel van de Mineralize blush lijn, dus hij heeft een hele mooie glans. "Dainty" is een neutraal- roos kleurtje, en zou dus een ideale blush voor elke dag zijn.

bron : douglas.nl

Babyliss curl secret krultang

Je hebt er waarschijnlijk wel al een keertje over gehoord. Deze Babyliss curl secret krultang zuigt als het ware je haar op , je wacht enkele tellen en je haar komt er perfect gekruld uit. Nou, dat lijkt me nog eens fijn!

En welke beauty producten staan op jouw verlanglijstje?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?



Share:

2 reacties

  1. Wat staan er leuke producten op je wishlist. Mijn ogen lonken ook naar de Shimmer Bricks van Bobbi Brown.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Staan leuke producten op! Die blush ziet er echt prachtig uit.x

    BeantwoordenVerwijderen